Saturday , December 10 2022

Constanţa: Controlul Poliţiei şi Gărzii Financiare la societatea Oil Terminal a fost reluat

Poliţiştii şi reprezentanţii Gărzii Financiare au reluat, vineri dimineaţă, controlul declanşat la societatea Oil Terminal din Portul Constanţa, fiind verificate atât documuntele contabile ale firmei, cât şi stocurile.
Directorul Oil Terminal, Silviu Wagner, a afirmat vineri, că verificările au reînceput la ora 8.00, aşa cum era programat încă de joi, şi probabil că vor continua până la ora 17.00, ca şi în urmă cu o zi.
El a spus că sunt verificate atât documuntele contabile ale firmei, cât şi stocurile de materii, brute şi finite, care fac domeniul de activitate al companiei.
Controlul la societatea Oil Terminal, la care participă zeci de inspectori ai Gărzii Financiare, poliţişti şi jandarmi, a fost declanşat joi.
Directorul Oil Terminal, Silviu Wagner, declara corespondentului MEDIAFAXcă se bucură că are loc acest control pentru că astfel societatea va scăpa de acuzaţiile de corupţie.

Vezi si

Premierul Ciucă: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivel de însărcinat cu afaceri, după rechemarea ambasadorului de la Viena

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că relațiile bilaterale dintre România și Austria au fost …