Sunday , December 4 2022

#Colectiv: Inca o victima a murit, bilantul negru ajunge la 62

Încă o persoană rănită în incendiul de la Colectiv a încetat din viaţă, bilanţul tragediei ajungând astfel la 62 de morţi.
colectiv10

Tânăra care a pierdut lupta cu moartea se numeste Roxana Boghian, avea 26 de ani si era pasionata de fotografie si fashion. Ea era internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Aceasta avea arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, precum şi arsuri ale căilor respiratorii, relateaza televiziunile de stiri.
Marţi, în spitale din Capitală mai sunt internaţi 18 răniţi, dintre care trei la Spitalul de Arşi, la Spitalul “Bagdasar-Arseni” – doi, la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul Elias – doi, la Spitalul Militar Central – patru, la Spitalul de Urgenţă Floreasca – trei şi la Institutul “C.C. Iliescu” – un pacient.
Bilanţul tragediei ajunsese duminică seara la 61 de morţi, după ce o pacientă transferată la o unitate medicală din Germania a decedat.
Ministerul Sănătăţii a precizat că 63 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.
Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat în Marea Britanie, trei în Germania şi doi Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. În clinicile din străinatate mai sunt internaţi 28 de pacienţi români.
În spitale din Belgia sunt internate opt persoane, toate în stare stabilă, a precizat Ministerul Sănătăţii.
În Marea Britanie au fost transferaţi nouă răniţi, dintre care trei au decedat, ceilalţi şase pacienţi fiind în stare stabilă.
În Olanda au fost transferate opt persoane, însă două dintre acestea au decedat, ceilalţi şase pacienţi fiind în stare stabilă.
În Israel au fost internate trei persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre care una a decedat, celelalte fiind în stare stabilă.
În Austria au fost transferate cinci persoane, dintre care patru sunt în stare stabilă, iar una a decedat.
La spitale din Germania au ajuns cinci răniţi, dintre care trei au decedat, doi sunt în stare stabilă.
În Norvegia a fost transferat un rănit în incendiul din Colectiv, acesta fiind externat în stare stabilă.
În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 35 de persoane au murit până în 13 decembrie, numărul victimelor ajungând la 61.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …