Thursday , April 8 2021

Catalin Predoiu, audiat ca martor la DNA, intr-un dosar privind despagubirile ANRP

predoiu

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres. “Tot ce stiu e ca sunt citat ca martor, alte informatii nu am”, le-a spus Predoiu jurnalistilor.
Catalin Predoiu este audiat ca martor in dosarul ANRP, in care deputatul PNL Ioan Oltean este cercetat pentru luare de mita, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. Zilele trecute, doi fosti ministri ai Finantelor – Gheorghe Pogea si Sebastian Vladescu – au fost audiati ca martori in acelasi dosar. Ioan Oltean este acuzat ca ar fi intervenit la ANRP pentru despagubirea ilegala a omului de afaceri Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mita 600.000 de euro.
“Sunt citat ca martor intr-un dosar DNA si de aceea ma aflu aici. Nu am alte detalii sa va dau la aceasta ora, insa va promit: cand voi iesi voi face declaratii”, le-a spus Catalin Predoiu jurnalistilor, la intrarea in sediul DNA.
Catalin Predoiu este prim-vicepresedinte al PNL si presedintele PNL Bucuresti.
De profesie avocat, Predoiu a fost ministru al Justitiei in Guvernele Tariceanu si Boc. In perioada dintre demisia premierului Emil Boc si investirea Guvernului Ungureanu, Catalin Predoiu a fost premier interimar al Romaniei (6 februarie – 9 februarie 2012).
HotNews

Vezi si

Gheorghiță: Persoanele care au dezvoltat tromboze după prima doză de AstraZeneca nu vor mai face rapelul cu același tip de vaccin

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat că românii care au dezvoltat tromboze …