Friday , May 24 2024

Cadavrul sirianului gasit in portbagaj: Sotia si amantul au recunoscut crima

sirian

Sotia lui Haj Saleh Moustafa, sirianul gasit mort in portbajaul unei masini in Capitala, si amantul acesteia au recunoscut joi ca l-au ucis pe barbat, dupa ce au fost retinuti si audiati.
Cei doi au marturisit ca au pus la cale crima impreuna si ca l-au drogat pe sirian cu somnifere inainte de a-l ucide, transmit televiziunile de stiri. Sotia a recunoscut ca i-a pus lui Moustafa Diazepam in mancare. Apoi, femeia si amantul ei l-au sufocat pe barbat.
Sotia lui Haj Saleh Moustafa si amantul acesteia au fost retinuti joi dimineata, fiind suspectati ca l-au omorat pe barbat.
Trupul lui Haj Saleh Moustafa, in varsta de 53 de ani, a fost gasit, saptamana trecuta, intr-un geamantan in portbagajul unei masini parcate pe Soseaua Pantelimon, vizavi de Sectia 9 de Politie.
Politistii au fost anuntati de mai multi muncitori care efectuau o lucrare in zona si au simtit un miros ciudat. Trupul barbatului se afla intr-o stare avansata de putrefactie.
Surse judiciare declarau saptamana trecuta ca, in urma autopsiei, nu s-ar fi gasit semne de violenta pe trupul victimei in urma autopsiei.
Haj Saleh Moustafa se afla in Romania de circa 20 de ani si avea un copil in varsta de noua ani cu femeia care l-a fi ucis. El a fost dat disparut la sfarsitul lui 2014.

Vezi si

Ciolacu: De la 1 iulie, salariul minim crește la 3.700 lei brut

Salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie, iar facilitatea …