Tuesday , September 27 2022

Basescu si Udrea, la o terasa din Bucuresti: Au ciocnit o halba de bere

basescu-udrea-bere

Elena Udrea si Traian Basescu au iesit la o terasa din Bucuresti, duminica dupa-amiaza, alaturi de mai multi lideri PMP.
Seful statului s-a intalnit cu Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, dupa un mars organizat de acest partid in Capitala, transmite Romania TV.
Mai multi trecatori s-au adunat in jurul presedintelui, iar unii parinti l-au rugat pe Basescu sa faca fotografii alaturi de copiii lor.
Seful statului le-a spus liderilor PMP ca a venit sa bea o bere cu ei si nu a dorit sa dea declaratii in fata presei. Apoi, Traian Basescu s-a asezat la masa, intre Elena Udrea si fostul premier Emil Boc. El a ciocnit o halba de bere cu membrii PMP aflati la masa.
PMP a organizat, duminica, “Marsul impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca”, promovat de Elena Udrea.
La mars au participat mii de oameni din intreaga tara. In fruntea participantilor a mers chiar Elena Udrea, tinand cu mai multe persoane un banner pe care scrie “Ponta – PSD, somaj si saracie pentru intreaga Romaniei”.
Traian Basescu si-a manifestat in repetate randuri sustinerea pentru Elena Udrea la presedintie, cel mai comentat gest fiind faptul ca s-a pozat pe plaja, alaturi de liderul PMP, purtand un tricou cu simbolul partidului.
Seful statului nu a ascuns nici faptul ca se va implica in campania electorala a Elenei Udrea si ca ii va oferi consiliere in vederea castigarii cursei pentru Cotroceni.

Vezi si

Inspectorii școlari generali, convocați la minister: Vor fi asigurate condiții în sezonul rece

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a convocat luni la minister inspectorii generali școlari din țară pentru …