Saturday , September 23 2023

Basescu lamureste ce e cu "animalele" de la noua casa. Ce legatura e intre vaca si mosia de la Nana

animale basescu

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu lamuriri cu privire la statuile in forma de animale din curtea noii sale locuinte, vila Gogol – o vaca, un cal si un urs.
“Explicatie pentru curiosi”, isi incepe mesajul de pe Facebook Traian Basescu, in care arata ce este cu fiecare dintre statui, la vaca facand o legatura cu mosia de la Nana.
“1. Ursul este din lemn si a fost realizat de un artist pe nume Smadu Gheorghe, din Comandau, judetul Covasna. L-am primit cadou de la un preot din judetul Brasov.
2. Calul nu este viu, cum cred unii ziaristi, este din fibra de sticla si l-a primit cadou sotia mea, cu ocazia zilei de nastere.
3. Vaca este din fibra de sticla, nu poate fi mulsa si are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltarii unei ferme la NANA, urmare a sechestrului abuziv pus de PICCJ pe terenul cumparat de Ioana cu credit de la CEC.
Una peste alta, Sofia, Radu si Traian se vor bucura sa vada aceste animale in marime naturala si le vor compara cu cele din cartile pentru copii”, a notat Traian Basescu.
Acesta a mers, luni dimineata, in inspectie la vila Gogol, in care urmeaza sa se mute. Fostul sef al statului a dat asigurari ca poate semna procesul verbal de predare-primire a locuintei, dar doar dupa ce vor fi incheiate toate lucrarile din curte si de pe acoperis, iar portile de acces vor fi functionale. In prezent, Traian Basescu locuieste temporar in vila de la Scrovistea.

Vezi si

Eternul baron PSD de Vaslui Mitică Buzatu a fost reținut de DNA. Avea în portbagaj o mită de 1,25 milioane lei

Baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu (68 de ani), prins în flagrant, vineri seara, a fost …