Friday , December 2 2022

Atenţionare MAE pentru românii care pleacă miercuri în Grecia

aeroport

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Grecia că miercuri după-amiază este anunţată o grevă de avertisment a controlorilor de trafic aerian, recomandând contactarea în prealabil a agenţiilor de turism şi a companiilor aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor.
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Grecia că Asociația Elenă a Controlorilor de Trafic Aerian a anunțat organizarea unei greve de avertisment de 4 ore, în ziua de 5 august 2015, în intervalul orar 14.00 – 18.00.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români contactarea, în prealabil, a agenţiilor de turism şi a companiilor aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor, consultarea paginii de Internet www.mae.ro.
MAE reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.
 
 

Vezi si

Recordul de căldură în România, în decembrie: 23,4 grade Celsius

În decembrie se pot înregistra temperaturi neobişnuite, de 15 – 20 de grade Celsius, spun …