Wednesday , October 5 2022

UPDATE: Sef de la Politia Capitalei, demis dupa imaginile cu Adrian Sârbu surprins fără CĂTUŞE, la plimbare prin Bucuresti (FOTO)

sarbu


UPDATE: Numărul doi de la Poliţia Capitalei a fost demis din funcţie, potrivit unor surse citate de România TV.
Adrian Sârbu, aflat în arestul Poliţiei Capitalei, a fost scos din puşcărie şi dus neîncătuşat, cu duba, la un cabinet stomatologic din cartierul Dorobanţi, în zilele de 14 şi 18 aprilie. Mogulul avea nevoie să continue niște lucrări dentare începute înainte de a fi arestat preventiv, lucrări care nu puteau fi făcute în arest.
Poliția Capitalei verifică circumstanțele în care omul de afaceri Adrian Sârbu ar fi părăsit arestul, după ce acesta a fost fotografiat fără cătușe pe o stradă din cartierul Primăverii.
“Au fost dispuse de îndată cercetări în legătură cu aspectele semnalate în presă. La nivelul Poliției Capitalei se efectuează un control, urmează să se dispună măsurile ce se impun și vom oferi mai multe informații după finalizarea cercetării”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Poliției Municipiului București, Bogdan Ghebaur.
sarbu1Antena 3 a difuzat marţi seară în exclusivitate imagini cu patronul Mediafax coborând dintr-o dubă a Poliţiei. Poliţia va efectua verificări în acest caz, a precizat postul TV.
Adrian Sârbu poate fi văzut alături de un poliţist, care are în mâna un dosar. Fiind arestat, Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoţit de cel puţin 2 poliţişti şi încătuşat.
sarbu2Adrian Sârbu se află, oficial, în arest preventiv. Mogulul ar fi primit permisiunea să meargă la un cabinet stomatologic din Dorobanţi, conform Romania TV. În imagini se vede că omul de afaceri iese din duba poliţiei, fără cătuşe, şi intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii.
Adrian Sârbu este pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.
 

Vezi si

Primăriile trebuie să aloce cel puțin 30% din bugetul pentru activități sportive pentru copii

Autoritățile locale din toată țara care alocă fonduri pentru sport vor fi obligate să dea …