Sunday , October 2 2022

ANAF a înlocuit şefii birourilor vamale de la Siret, Halmeu, Moraviţa şi Constanţa Sud

ANAF a schimbat şefii birourilor vamale de la Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud şi a înlocuit 23 de şefi de tură la birourile vamale Siret, Sculeni, Albiţa, Halmeu, Constanţa Sud, Moraviţa, Naidaş şi la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa.
Potrivit ANAF, înlocuirile au fost luate în vederea eficientizării activităţii Autorităţii Naţionale a Vămilor.
Instituţia precizează că în perioada următoare vor fi finalizate misiunile de audit public intern efectuate la cele 8 direcţii regionale vamale de către Direcţia Generală de Audit Public Intern din cadrul ANAF.
“În urma constatărilor, conducerea ANAF va dispune măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat al instituţiei.
Instituţiile statului au derulat în ultima perioadă o serie de monitorizări urmate de acţiuni inopinate la mai multe puncte vamală din ţară, printre care şi vămile Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud. În urma descinderilor mai multe persoane au fost reţinute şi sunt anchetate pentru fapte de corupţie.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …