Friday , September 30 2022

Adrian Nastase a fentat presa. Unde se afla?

Adrian Năstase a ieşit, luni, din închisoare. Imediat după eliberare, primul drum al fostului premier a fost la o clinică privată, pentru analize. De acolo nu a mers însă acasă, în strada Zambaccian, şi nimeni nu ştie unde este.
Fostul premier Adrian Năstase s-a oprit, marţi seara, după eliberarea din închisoare, la o clinică medicală privată pentru a fi supus unor investigaţii medicale. Deşi au fost informaţii neoficiale că a părăsit spitalul, nu există o confirmare oficială în acest sens.
Cert este că fostul premier nu a ajuns la reşedinţa din strada Zambaccian. Potrivit România TV, în Zambaccian nu ar fi ajuns nici cei doi fii ai lui Adrian Năstase, Andrei şi Mihnea, şi nici Dana Năstase nu ar fi acasă.
Locul unde se află Adrian Năstase în aceste momente rămâne aşadar o enigmă. Luni seara, în jurul orei 21.00, Andrei declara că tatăl său ar putea rămâne peste noapte în spital.
“Tata este bine. Am vrut să facem nişte investigaţii, ca să ne asigurăm că nu sunt probleme. Aşteptăm să vedem dacă va rămâne peste noapte”, a spus Andrei Năstase, care a adăuga că peste “o oră, o oră şi jumătate” vor fi cunoscute rezultatele analizelor.
Legat de posibilitatea ca tatăl său să rămână internat, Andrei Năstase a spus însă ulterior: “Cred că o să plecăm”.
Andrei Năstase nu a revenit cu declaraţii. De asemenea, Adrian Năstase nu a ajuns, luni seară, la reşedinţa sa din strada Zambaccian.
Năstase a fost eliberat din Penitenciarul Jilava după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Vezi si

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București

Sicriul cu trupul actorului Alexandru Arşinel a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului de Revistă …