Monday , December 4 2023

Adio filme si seriale pe internet! Lovitura decisiva primita de site-urile pirat

site pirat

Curtea Europeană de Justitie a decis că site-urile care distribuie conținut piratat pot fi blocate de către provideri. Astfel ca distribuitorii de internet din Europa vor putea fi forţaţi să blocheze accesul la site-uri care difuzeaza filme si seriale asupra cărora nu există drepturi de autor, scrie gadgetreport.ro.
Altfel spus, daca RCS-RDS, UPC, Romtelecom si ceilalti furnizori de internet vor primi semnale de la Hollywood ca exista site-uri pe internet care difuzeaza seriale si filme online, fara licenta, le vor putea bloca accesul.
Masura va fi valabila si pentru site-urile care se lauda ca doar “gazduiesc” linkurile catre site-urile care distribuie aceste productii fara drepturi de autor.
Cu alte cuvinte, site-urile nu vor fi inchise, insa nu vor mai putea fi vazute pe internet de catre abonatii retelei de internet.
Cu sau fara procese, existenta site-urilor care distribuie filme si seriale pe internet fara drepturi de autor are zilele numarate.
 
 

Vezi si

Marcel Ciolacu merge în Statele Unite, unde va avea întrevederi cu secretarul de stat Antony Blinken, cu secretarul Apărării și cu secretarul general al ONU

Premierul Marcel Ciolacu va efectua în zilele următoare o vizită în Statele Unite ale Americii, …