Monday , April 29 2024

Viitorul Liteni s-a calificat en-fanfare în sferturile fazei județene a Cupei României

În optimi, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a trecut în deplasare, de la Voința Zvoriștea, cu scorul de 10-0

Viitorul Liteni s-a calificat en-fanfare în sferturile de finală din faza județeană a Cupei României după ce a câștigat miercuri, pe terenul celor de la Voința Zvoriștea, cu scorul de 10-0, prin golurile marcate de Pelepco (4), Codău (3), Mitoșeriu, Maftei și P. Răzlog.

O calificare facilă a avut și Progresul Frătăuții Vechi, care a trecut pe teren propriu, de Bucovina Dărmănești, cu scorul de 4-0, prin golurile înscrise de Ignătescu (2), Lelcu și Burduja.

În cel mai așteptat meci al acestei faze, Juniorul Salcea a câștigat pe terenul LPS, în fața celor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise de Malanca și Zamă, după ce oaspeții au deschis scorul prin Zaharie.

Surpriza optimilor de finală a venit de la Mihoveni, unde Releul a eliminat Minerul Iacobeni la loviturile de departajare și este singura echipă de Liga a V-a rămasă în competiție.

În celelalte meciuri de miercuri, Bradul Putna a câștigat la Drăgușeni, cu 3-2, prin reușitele semnate de C. Coroamă (două) și Pitic, Recolta Fântânele s-a impus pe final pe terenul celor de la Juniorul Fălticeni, printr-o dublă a lui Dobresenciuc, în timp ce Rarăul Câmpulung a eliminat în deplasare formația Polul Nord Falcău, printr-un gol înscris de Badea.

 Rezultatele complete din optimi:

Releul Mihoveni – Minerul Iacobeni 2-2 (13-12, d.p.)

Progresul Frătăuții Vechi – Bucovina Dărmănești 4-0

Juniorul Fălticeni – Recolta Fântânele 0-2

Polul Nord Brodina – Rarăul Câmpulung 0-1

Voința Zvoriștea – Viitorul Liteni 0-10

Moldova Drăgușeni – Bradul Putna 2-3

Juniorul Salcea – Juniorul Suceava 2-1

Şoimii Gura Humorului – Şomuzul Preutești 2-2 (5-4, d.p.)

Sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României sunt programate pe data de 17 aprilie. (D.C.)

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …