Tuesday , April 30 2024

Viitorul Liteni nu se înscrie în Liga a III-a

Campioana județului Suceava a anunțat oficial FRF că nu poate face față eșalonui trei din cauza lipsei de efectiv în cadrul lotului de jucători

Viitorul Liteni nu se înscrie la startul viitorului sezon al Ligii a III-a, chiar dacă și-a câștigat dreptul de a participa în urma barajului de promovare disputat în fața botoșănenilor de la Unirea Curtești.

Forfaitul campioanei județului Suceava a fost confirmat și de președintele AJF, Ciprian Anton, care a precizat că echipa din Liteni a trimis o adresa oficială către FRF că nu pot face față Ligii a III-a din cadrul lipsei de efectiv din cadrul lotul, unde toți jucătorii sunt amatori, cu joburi extrafotbalistice.

 Astăzi joacă pentru un loc în finala fazei regionale a Cupei României

În schimb, Viitorul Liteni poate face o figură frumoasă în Cupa României, acolo unde a învins formația Gauss Bacău, cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Nuțescu, Gliga și Bîgu.

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca se poate califica în finala fazei județene cu o victorie în meciul pe care îl are astăzi pe terenul celor de la CSM Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …