Monday , April 29 2024

Universitatea `nt=lneste revelatia CSM Bucuresti

N cele dou\ echipe se `nfrunt\ disear\, cu `ncepere de la orele 18.00, `n sala Lucian Grigorescu din capital\, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XXI-a din cadrul Ligii Na]ionale n “presiunea rezultatului va ap\sa doar asupra noastr\, dar sper s\ trecem peste euforia sarb\torilor de Pa[te [i s\ ne `ntoarcem cu un rezultat bun”, a spus antrenorul Leonard Bibirig n coordonatorul Cristian Bursuc este singura absen]a din tab\ra sucevean\ `naintea partidei de ast\zi

Universitatea evolueaz\ disear\, cu `ncepere de la orele 18.00, `n fieful celor de la CSM Bucure[ti, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XXI-a din cadrul Ligii Na]ionale la handbal masculin.
De[i prin prisma locurilor ocupate de cele dou\ echipe `n clasament, echipa sucevean\ este favorit\ la victorie, antrenorul Leonard Bibirig considera c\ “alb-alba[trii” nu vor avea o misiune facil\ `n sala Lucian Grigorescu din capital\, gazdele anun]=ndu-se un adversar incomod, lipsit de presiunea rezultatului si cu o mare doz\ de experien]\ dupa ce `n pauza de iarn\ a achizi]ionat patru juc\tori de echipa na]ional\.
“CSM Bucure[ti este o echip\ incomod\, cu evolu]ii oscilante [i care a investit masiv `n pauza de iarn\ prin aducerea a patru juc\tori care au evoluat la ultima edi]ie a Campionatului Mondial. Presiunea rezultatului va ap\sa doar asupra noastr\, dar sper s\ trecem peste euforia sarb\torilor de Pa[te [i s\ ne `ntoarcem cu un rezultat bun din capital\, chiar daca bucurestenii au demostrat ca pot `nvinge forma]ii ca Pandurii, Cluj sau Re[i]a”, a declarat Leonard Bibirig, care precizat c\ echipa sucevean\ a primit acceptul gazdelor de a efectua asear\ un ultim antrenament `n sala Lucian Grigorescu, `naintea meciului direct de ast\zi.
Tehnicianul “studen]ilor” a vorbit [i despre seria de joc prin care Universitatea va trece `n etapele urm\toare. “Ne a[teapt\ o serie infernal\ de trei meciuri `n decurs de numai [apte zile, cu dou\ deplasari lungi pe care trebuie s\ le facem la Bucuresti [i Constan]a. Eu sper `ns\ sa ob]inem patru puncte din primele dou\ meciuri [i atunci vom putea vorbi serios de `ndeplinirea obiectivului”, a mentionat Bibirig.
Echipa sucevean\ nu va putea miza `n meciul de disear\ pe serviciile coordonatorului Cristian Bursuc, care nu s-a antrenat `n ultimele trei s\pt\m=ni, din picina accident\rii pe care a suferit-o `n deplasarea de la Bac\u. De altfel, centrul “studen]ilor” va efectua m=ine un nou control medical, [ansele acestuia de a reveni `n teren la jocul de s=mb\t\ cu HC Odorhei fiind `ns\ foarte mici.
Partida dintre CSM Bucure[ti [i Universitatea va fi condus\ de brigada arge[ean\ de arbitrii Sorin Nica / Adrian Barbu.

N Programul etapei a XXI-a:

HC Cara[ Severin – HCM Constan]a
Politehnica Timi[oara – Pandurii T=rgu Jiu
CSM Satu Mare – CSM Oradea
Minaur Baia Mare – Dinamo Bra[ov
CSM Bucure[ti – Universitatea Suceava
{tiin]a Bac\u – Steaua Bucure[ti
HC Odorhei – “U” Transilvania Cluj

~n meciul tur, Chiru] [i compania s-au impus, `n sala LPS, `n fa]a bucure[tenilor, cu scorul de 40-33. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …