Monday , May 20 2024

UEFA a deschis o anchetă privind gestul lui Sorin Cârţu de la meciul cu FC Basel

UEFA a deschis o anchetă disciplinară împotriva clubului CFR Cluj, în urma comportamentului nepotrivit al antrenorului Sorin Cârţu la partida din etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al forului european.

Corpul Disciplinar şi de Control al UEFA va analiza cazul în care este implicat antrenorului român marţi, 30 noiembrie.

Site-ul oficial al UEFA a anunţat că a fost deschisă o procedură de anchetă şi împotriva clubului spaniol Real Madrid, pentu conduita nepotrivită a antrenorului Jose Mourinho şi a jucătorilor Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas şi Jerzy Dudek, în timpul meciului desfăşurat la Amsterdam, cu Ajax.

Tehnicianul Sorin Cârţu a fost demis de la CFR Cluj, conform unui comunicat difuzat, miercuri seară, de campioana României pe site-ul oficial, în care se precizează că valorile şi imaginea clubului nu pot fi asociate cu incidentul de la Basel, când antrenorul a spart un geam al băncii de rezerve.

Conform imaginilor difuzate de presa spaniolă, Mourinho i-ar fi cerut portarului de rezervă Jerzy Dudek să-i transmită lui Iker Casillas că Ramos şi Alonso trebuie să forţeze un al doilea cartonaş galben. După ce a discutat cu Dudek, căpitanul madrilenilor i-a spus lui Ramos decizia lui Mourinho, iar acesta mai departe lui Alonso. La finalul meciului, Mourinho s-a arătat deranajat de faptul că jucătorii săi au fost eliminaţi, apreciind că aceştia au primit prea uşor avertismentele.

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …