Wednesday , April 17 2024

UEFA a deschis ancheta disciplinara impotriva Stelei

steaua1

Ca urmare a condamnării lui Gigi Becali în Dosarul Valiza, UEFA a deschis procedura disciplinară împotriva Stelei, care riscă excluderea din cupele europene.

UEFA a anunţat luni că a deschis procedura disciplinară împotriva Stelei, urmând ca după examinarea cazului să se pronunţe asupra participării sau nu a echipei noastre în ediţia 2013/2014 a Ligii Campionilor.

Condamnarea lui Gigi Becali în dosarul Valiza este motivul pentru care forul european ia în calcul excluderea grupării roş-albastre din viitorul sezon al cupelor europene, situaţia urmând să fie discutată în Comisia de Control şi Disciplină a UEFA, pe 21 iunie, la Casa Fotbalului European, de la Nyon, când vor fi audiaţi oficialii Stelei.

Într-un comunicat dat publicităţii luni se arată că audierile vor fi închise pentru reprezentanţii presei, iar deciziile UEFA vor fi comunicate începând cu data de 24 iunie.

De asemenea, UEFA mai ia în calcul excluderea din cupele europene a echipelor turce Beşiktaş Istanbul şi Fenerbahce Istanbul, ele fiind suspectate de aranjarea unor partide.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …