Sunday , April 28 2024

U Cluj a rămas fără antrenor. Cristi Dulca a demisionat

Cristi Dulca semnase cu Universitatea Cluj, pe data de 26 iulie, un contract valabil un sezon, însă şi-a prezentat demisia pe 1 octombrie, după nouă etape la conducerea “şepcilor roşii”.

Doar 9 etape a rezistat Cristi Dulca pe banca Universităţii Cluj, cele trei înfrângeri suferite în ultimele trei etape de campionat, determinându-l să renunţe la funcţia de antrenor al “şepcilor” roşii. Sâmbătă, U Cluj a pierdut cu 1-2 la Gaz Metan, iar la întoarcerea de la Mediaş autocarul echipei a fost oprit de suporteri şi a fost lovit cu picioarele, iar jucătorii au fost înjuraţi ca la uşa cortului. Antrenor interimar al Universităţii Cluj este în momentul de faţă fostul “secund”, Marius Popescu.

Conform informaţiilor publicate de ziarele de sport, Cristi Dulca (39 ani) va fi cooptat în staff-ul lui Viorel Hizo de la Vaslui, ca antrenor secund. Dealtfel, el a mai fost antrenor principal şi secund al formaţiei moldovene, în perioada 2008-2009. În cele 9 etape cât a antrenat-o pe Universitatea Cluj, Dulca a strâns 11 puncte, iar echipa se află în momentul de faţă pe locul 13 în clasamentul Ligii I.

Anunţul demisiei lui Cristi Dulca a fost confirmat de Ana Maria Prodan, care a declarat agenţiei Mediafax: “Cristi Dulca m-a anunţat că a demisionat. A motivat că s-a săturat de instablitatea de la echipă, de circul şi scandalul care continuă în fiecare zi. Mi-a spus că a crezut mult într-un ajutor pentru echipă, care nu a mai venit niciodată. A mai spus că nu mai poate motiva jucătorii, care au ajuns să fie ameninţaţi de fani pe stradă şi să le fie frică să meargă la antrenament”.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …