Friday , April 26 2024

Transfer de senzatie pentru Chiriches. Vezi unde are cele mai mari sanse sa ajunga

Vlad Chiricheş ar putea ajunge la Manchester City, scrie presa olandeză, care îl consideră pe fundaşul stelist un înlocuitor perfect pentru Kolo Toure, al cărui contract cu “cetăţenii” expiră la finalul acestui sezon.

Voetbalzone.nl îl consideră pe fundaş cel mai bun fotbalist al lui Laurenţiu Reghecampf şi scrie că cea mai probabilă destinaţie pentru acesta este Manchester City. Chiar dacă la un moment dat se părea că Serie A va fi campionatul în care va evolua Chiricheş, olandezii susţin că Roberto Mancini îl urmăreşte atent, considerându-l un fotbalist de mare perspectivă, care poate asigura viitorul “cetăţenilor”.

“Vlad Chiricheş ne-a rămas pe retină prin golul înscris împotriva lui Ajax. Cel mai bun fotbalist al Stelei a intrat în atenţia mai multor formaţii de top din Europa, iar în ultimul timp s-a discutat tot mai clar despre posibilitatea ca acesta să fie înregimentat de Manchester City. Lui Kolo Toure îi expiră contractul, iar oficialii de pe Etihad nu doresc să i-l mai prelungească, iar românul de 23 de ani este văzut drept înlocuitorul ideal”, notează voetbalzone.nl, conform ProSport.

În măsura în care această mutare se va concretiza în vară, Vlad Chiricheş ar deveni cel de-al doilea român din istoria clubului britanic. La City evoluează şi fostul jucător al lui Poli Timişoara, Costel Pantilimon.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …