Friday , April 26 2024

Suceveanca Ancuța Bodnar, la Gala Sportului Dinamovist: “2022 a fost un an extraordinar pentru mine”

Canotoarea originară din Vatra Moldoviței s-a numărat printre laureații clubului Dinamo la gala de marți seară

Canotoarea suceveană Ancuța Bodnar, campioană mondială și europeană la dublu vâsle, a declarat, marți, la finalul Galei Sportului Dinamovist, că anul 2022 a fost unul extraordinar pentru ea ținând cont de rezultatele obținute la întrecerile internaționale.

“A fost un an extraordinar pentru mine, am reușit să îmi fac cel mai frumos cadou de ziua mea, adică să câștig medalia de aur la Mondiale, singura care îmi lipsea din palmares. Pe lângă acest lucru a venit și titlul de cel mai bun echipaj al anului oferit de Federația Internațională de Canotaj. Este un moment istoric pentru că suntem primul echipaj din România care câștigă acest titlu și ne bucură foarte mult. Așa că pot să spun că anul acesta am primit cele mai frumoase cadouri. De Sărbători îmi doresc în primul rând sănătate, pentru a-mi putea duce la bun sfârșit toate visurile, și sper ca toți cei din jurul meu să fie bine”, a afirmat canotoarea originară din Vatra Moldoviței.

În vârstă de 24 de ani, Ancuța Bodnar s-a aflat printre laureații Clubului Sportiv Dinamo în cadrul galei organizate, marți, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală. În acest an, Bodnar a câștigat împreună cu Simona Radiș medaliile de aur în proba de dublu vâsle la Campionatele Mondiale, și Europene. De asemenea, ea a cucerit medalia de aur și cu echipajul de 8^1 la Campionatele Europene.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au primit din partea Federației Internaționale de Canotaj titlul de “Echipajul feminin al anului 2022”.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …