Friday , April 26 2024

Steaua a transferat sase jucatori de la Unirea Urziceni

.

Finan]atorul Gigi Becali a declarat, sâmb\t\, c\ oficialii clubului Unirea Urziceni au semnat actele pentru transferul la gruparea FC Steaua a [ase juc\tori, Marius Bila[co, George Galamaz, Iulian Apostol, Ricardo Gomez, Marius Onofra[ [i Lauren]iu Marinescu, actele fiind semnate [i de fotbali[ti.
Becali a precizat, la Sport.ro, c\ mai este nevoie doar de semn\tura conducerii Stelei, pentru ca actele s\ fie înregistrate la Liga Profesionist\ de Fotbal.
“Azi, pe la prânz, m-am întâlnit cu Buc[aru (n.r. – patronul grup\rii Unirea Urziceni, Dumitru Buc[aru), au f\cut actele, le-au semnat, le-au semnat [i juc\torii, mai r\mâne semn\tura noastr\ [i s\ le înregistr\m la Lig\. Este vorba despre Bila[co, Galamaz, Apostol, Ricardo, Onofra[ [i Marinescu. Nu pot s\ spun c\ am dorit pe cineva mai mult, i-am dorit pe to]i la fel. De Galamaz aveam nevoie în ap\rare, Marinescu mi-a pl\cut c\ este de viitor, Apostol a fost creierul echipei Unirea la centrul terenului, iar Ricardo este un juc\tor tehnic. Pe Onofra[ l-am dorit mai mult atunci când era antrenor Marius L\c\tu[, dar atunci nu l-a vrut el”, a spus Becali, care a ad\ugat c\ este posibil s\ mai vin\ un juc\tor la Steaua, care evolueaz\ în campionatul intern.
Oficialul stelist a ad\ugat c\ nu crede c\ Dumitru Buc[aru regret\ c\ a ajuns în situa]ia de a vinde atât de mul]i juc\tori: “El mi-a spus: «Dom’le, eu mi-am f\cut o dambla. Mi-am luat echip\, am crescut-o din Divizia C [i am f\cut performan]\». Nu regret\ în niciun fel”.
Finan]atorul Gigi Becali anun]ase înc\ de joi c\ la Steaua vor ajunge juc\torii Marius Bila[co [i George Galamaz.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …