Sunday , May 19 2024

Stadionul Areni a primit avizul FRF pentru a găzdui meciuri de Liga a II-a

Arena suceveană a fost omologată ieri de un reprezentat al Federaţiei, după ce conducerea de pe Areni a efectuat mai multe lucrări de modernizare la nivelul vestiarelor şi tribunelor 

 stadion [800x600]

Stadionul Areni a fost inspectat ieri de un reprezentat al Federaţiei Române de Fotbal, care şi-a dat ok-ul pentru ca arena centrală din Suceava să poată găzdui în continuare meciuri de liga secundă.

Pentru omologare şi pentru a primi avizul din partea ISU, conducerea a adus mai multe modernizări stadionului Areni. Astfel, a fost demontat lambriul de pe culoarul de acces spre gazon şi au fost înlocuite instalaţiile electrice de la vestiare. De asemenea, au fost vopsite tribunele în culorile galben-verde, a fost amenajată o nouă ieşire de siguranţă pentru spectatorii de la tribuna a doua şi au fost suplimentate numărul de toalete ecologice de pe stadion.

La prima apariţie stagională pe teren propriu din actualul sezon, Foresta Suceava va primi sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, în direct la Digi Sport, vizita formaţiei UTA Arad. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

VIDEO. Box: Ucraineanul Oleksandr Usik l-a învins Tyson Fury și a unificat centurile la categoria grea

Oleksandr Usik l-a învins la puncte pe britanicul Tyson Fury, într-un meci care a avut …