Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a câștigat la scor de forfait în fața Ştiinței Miroslava

Echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața ieșenilor, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Enciu (două) și Robciuc

Şomuz Fălticeni a schimbat liderul în Seria I a Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul „Constantin Jamaischi”, în fața Ştiinței Miroslava, cu scorul de 3-0, într-un joc contând pentru etapa a XIV-a.

Echipa antrenată de Daniel Stoica a deschis scorul în minutul 44, când Enciu a transformat, cu toată opoziția portarului advers, o lovitură de la 11 metri, corect acordată de arbitru, pentru 1-0 la pauză.

Chiar dacă a rămas cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Toukam, gruparea fălticeneană și-a dublat avantajul în minutul 72, când același Enciu a înscris din careu, cu o lovitură imparabilă de cap.

Fără replică din partea ieșenilor, care nu au trimis vreun șut pe spațiul porții gazdelor, Şomuz a stabilit scorul final la 3-0, printr-un gol marcat de Robciuc, în minutul 90^4.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Njindja, Robciuc, Săhlean, Ricciulli, Julei, Tănăsoiu, Enciu. Au mai intrat: Tchassem, Dohotariu și Camara.

În runda următoare, Şomuz se va deplasa sâmbătă, la Piatra Neamț, pentru întâlnirea cu Ceahlăul. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …