Tuesday , April 30 2024

Situatie dramatica la Rapid. Jucatorii au intrat in greva

rapid

Jucătorii şi personalul administrativ de la Rapid au ales să intre în grevă, nemulţumiţi de felul în care conducerea gestionează situaţia în care a ajuns clubul.

Fanii au luat ieri hotărîrea de a ieşi din greva foamei după 8 zile petrecute pe stadionul Giuleşti în care au băut doar apă şi cafea fără zahăr. Cei 19 ultraşi au renunţat după ce starea lor de sănătate devenise din ce în ce mai proastă, iar unii au fost părăsiţi de soţii după ce au ales să ducă acest protest pînă la capăt.

Acum, la câteva ore de la această decizie, jucătorii şi personalul administrativ au ales să intre în grevă. Aceştia sunt nemulţumiţi de felul în care conducerea gestionează situaţia în care a ajuns clubul, anunţă GSP.

Atât jucătorii, cât şi cei din personalul clubului nu au mai văzut nici un ban de trei luni, iar semnele că această situaţie s-ar putea schimba sînt destul de mici.

Nicolae Cristescu nu pare prea afectat de ceea ce se întâmplă la club şi nu i-a anunţat nimic pe noii grevişti.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului, Daniel Pancu, este tot mai nesigur că echipa se va salva de la faliment şi se gîndeşte chiar să se retragă: “Fără investiţii nu avem cum să scăpăm de faliment. Dacă acest lucru se va întîmpla, eu nu mai rezist, mă retrag!”.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …