Tuesday , March 19 2024

Sechestru pe conturile Stelei din cauza datoriei de 400.000 de euro la MApN

Din cauza datoriei către MApN, în valoare de 400.000 de euro, Steaua are acum conturile blocate. Ministerul ar urma să recupereze banii din drepturile tv pe care roş-albaştrii le vor primi pentru sezonul 2011/2012.

Gigi Becali a fost achitat în procesul schimbului de terenuri cu MApN, însă continuă şicanele cu actuala conducere a acestui minister. Vechiul scandal pe tema chiriei pentru baza din Bulevardul Ghencea revine în actualitate, iar un executor judecătoresc a pus sechestru pe conturile Stelei, din cauza unei datorii de 400.000 de euro pe care Steaua o are faţă de MApN.

După cum anunţă sport.ro, suma ar reprezenta chiria cumulată anii trecuţi pentru folosirea Complexul Ghencea şi ea va fi recuperată din banii pe care Steaua îi va încasa din drepturile tv pentru sezonul trecut.

Până la ridicarea sechestrului, Steaua are toate tranzacţiile blocate, inclusiv transferurile.

Pe de alta patronul Stelei, Gigi Becali, susţine că executorul judecătoresc ar fi blocat doar datoria de 400.000 de euro, nu întreg contul. În direct la România TV, el a declarat: “Nu e o problemă o datorie de 400.000 de euro pentru Steaua. Peste două-trei luni, când instanţa va da decizia definitivă, vom vedea dacă rămâne această sumă sau dacă justiţia va decide că avem de plătit 200.000-300.000 de euro”.

Vezi si

Cosmin Matei, fotbalistul Sepsi, depistat pozitiv la testul antidoping după meciul cu U Craiova

Patronul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, luni, pentru Agerpres, că jucătorul …