Saturday , April 27 2024

RC Gura Humorului a pierdut la mare luptă la Galați

Echipa condusă de Andrei Varvaroi a cedat pe malul Dunării, cu scorul de 24-33, după ce se afla în avantaj pe tabelă cu opt minute înainte de final

RC Gura Humorului a pierdut la mare luptă, cu scorul de 24-33, meciul disputat duminică, pe terenul celor de la CSM Galați, în etapa a IV-a din play-out-ul Ligii Naționale la rugby.

Echipa condusă de Andrei Varvaroi a fost în avantaj pe tabelă până cu opt minute înainte de final, grație eseurilor marcate de Ioan Antonesi, Marian Popescu, Adrian Buiciuc și Rohan Schwart, două dintre încercări fiind transformate de același Marian Popescu.

Într-un alt meci al rundei a IV-a din play-out, CSM Bucovina Suceava a pierdut pe terenul celor de la CSM Bârlad, cu scorul de 7-57.

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: CSU Alba Iulia – CS Năvodari 0-109, RC Grivița – Politehnica Iași 7-38 și Universitatea Cluj – Ştiința Petroșani 24-17.

Sâmbăta viitoare, ambele echipe sucevene joacă pe teren propriu, CSM Bucovina cu CSM Galați, iar RC Gura Humorului cu RC Grivița. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …