Friday , April 26 2024

Razvan Lucescu vrea sa demisioneze de la Rapid

Antrenorul Răzvan Lucescu şi preşedintele Dinu Gheorghe sunt pregătiţi să-şi dea demisia joi, după meciul retur cu polonezii din Wroclaw, anunţă cotidianul Libertatea.

Motivul invocat de cei doi este că patronul George Copos nu ar fi respectat o înţelegere stipulată în contract, şi anume ca echipa să revină pe arena Giuleşti, atât pentru meciurile din Liga 1, cât şi pentru cele din Europa League.

“Răzvan şi Dinu Gheorghe aveau o hârtie semnată cu finanţatorul George Copos, cum că echipa va juca în acest sezon în Giuleşti. Copos n-a respectat această înţelegere şi acum ei vor să plece. Şi asta imediat după meciul cu Slask. Răzvan va face acest anunţ în conferinţa de presă de după meci, aşa cum procedează de obicei.”, au spus surse sigure din cadrul echipei pentru sursa citată.

Clubul Sportiv Rapid, proprietarul stadionul Valentin Stănescu, a reziliat, în această vară, contractul cu gruparea de fotbal, pe motiv că aceasta nu a plătit o datorie de 150.000 de euro.

Până în prezent, Rapid a jucat meciurile considerate pe teren propriu în Regie şi la Piteşti, urmând ca partida de joi, cu polonezii de la Slask, din Europa League, să se joace la Timişoara.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …