Sunday , May 19 2024

Rapidul ţinteşte cel puţin un punct pe litoral

Declaratii. Farul - Tudoreanu copy

Echipa suceveană evoluează mâine, cu începere de la orele 11.00, în direct la TVR 1, pe terenul celor de la Farul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii a II-a u “Am jucat în acest sezon mai bine în deplasare şi sper să fie altceva la Constanţa, nu ce-am arătat în ultimele meciuri de acasă”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu u Bălan, I. Plămadă şi Spătar vor lipsi la jocul de mâine

Rapidiştii nu merg în excursie pe litoral şi au anunţat, prin vocea antrenorului Bogdan Tudoreanu, că vor să obţină cel puţin un punct din meciul pe care îl au programat mâine, de la ora 11.00, pe terenul celor de la Farul Constanţa, în cadrul etapei a XXI-a din Liga a II-a.
“Orice punct ne ajută în momentul de faţă, mai ales dacă îl obţinem pe terenul unei contracandidate la retrogradare. Am jucat în acest sezon mai bine în deplasare şi sper să fie altceva la Constanţa, nu ce-am arătat în meciurile de acasă cu Botoşani şi Dunărea. Jucătorii ştiu că nu aceea este valoarea lor. Trebuie să câştigăm un joc şi sunt convins că vom ieşi din acest blocaj”, a declarat Bogdan Tudoreanu.
N-am mai văzut bani de la Primărie din luna noiembrie
{eful băncii tehnice a “ceferiştilor” crede că lipsa terenurilor de antrenament şi problemele financiare de la club au influenţat indirect jocul “alb-vişiniilor” în primele etape din retur. “Băieţii au luat un singur salariu în acest an, după meciul cu Tulcea. Nu am mai primit un leu de la primărie din luna noiembrie. Toate se adună în timp, lipsa banilor, lipsa terenurilor de antrenament. Degeaba i-am băgat în şedinţă, dacă noi avem bani să le dăm. Până la urmă, tot cu ei trebuie să ne salvăm de la retrogradare”, a mai precizat Bogdan Tudoreanu.
Meciul de mâine dintre Farul Constanţa şi Rapid Suceava va fi transmis în direct pe canalul TVR 1, iar antrenorul Bogdan Tudoreanu speră ca acest lucru să-i mobilizeze şi mai tare pe jucătorii “ceferişti”.
Au trei absenţe certe: Bălan, I. Plămadă şi Spătar
Bogdan Tudoreanu nu va putea conta în jocul cu Farul pe aportul a trei jucători, este vorba de Daniel Bălan, care îşi ispăşeste ultima etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit la Otopeni, Ionuţ Plămadă, absent din cauza numărului de cartonaşe galbene şi Cristian Spătar, lăsat acasă din cauza unei contracturi musculare.
Pentru a fi cât mai proaspeţi la ora meciului, rapidiştii au plecat spre litoral încă de ieri, azi având programat un antrenament la Constanţa.
Artimon: “E vremea celor trei puncte”
De partea cealaltă, constănţenii au o singură absenţă certă, cea a lui Sergiu Popescu, suspendat. Chiar şi cu această indisponibilitate, antrenorul Alin Artimon spune că marinarii sunt pregătiţi să câştige meciul cu Rapid. „Urmeză o perioadă cu meciuri contra echipelor din zona noastră. Sunt partide importante, pe care trebuie să le tratăm cu mult curaj. Cred că e vremea celor trei puncte. Partida cu Rapid CFR nu e decisivă, însă nu ne gândim decât la victorie şi cred că o vom obţine”, a declarat antrenorul Farului, citat de presa constănţeană. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …