Monday , April 29 2024

Rapidul, start lansat de campionat

~n prima etap\ din noul sezon al Ligii a III-a, echipa preg\tit\ de Bogdan Tudoreanu a c=[tigat, cu scorul de 3-0, pe terenul forma]iei buzoiene ABC Stoicescu, gra]ie golurilor marcate de Sumanariu (‘9), Ionesi (‘54), Golofca (‘90) n `n aceia[i rund\ de vineri, Sporting Suceava a fost `nvins\, pe stadionul Areni, cu scorul de 0-3, de gruparea Ceahl\ul II Piatra Neam], `ntr-un meci `n care oaspe]ii [i-au asigurat victoria `n ultimele 20 de minute ale jocului

Rapid Suceava a plecat lansat `n noul sezon al Ligii a III-a, c=[tig=nd `n prima etap\, cu scorul de 3-0, `n fieful grup\rii buzoiene ABC Stoicescu, `ntr-un meci disputat vineri dup\-amiaz\, pe terenul “Cornel Negoescu” din Cr=ng.
Trupa preg\tit\ de Bogdan Tudoreanu a deschis scorul `nc\ din minutul 9 al jocului, c=nd Sumanariu a marcat din careul mic dup\ o centrare venit\ de la Ionesi. Oaspe]ii au for]at desprinderea pe finalul primei reprize, dar [utul lui {uleru a `nt=lnit bara por]ii adverse, pentru ca mai apoi, portarul buzoienilor s\ se opun\ la execu]ia aceluia[i Sumanariu.
Forma]ia sucevean\ avea s\-[i dubleze avantajul `n minutul 53, c=nd Semeghin a centrat perfect `n gura por]ii [i Ionesi a `ndeplinit o simpla formalitate pentru 2-0. Gazdele puteau reintra `n joc cu un sfert de ora `nainte de final, dar Ailenii a blocat `n ultima clip\ o ac]iune personal\ a lui M=ndroasa. Pe contre, rapidi[tii au `ncheiat conturile `n Crang `n minutele de prelungire, c=nd nou-intratul Golofca a marcat din interiorul careului pentru scorul final de 3-0.
Rapid Suceava: Pascal – P. Bosancu, Fl. Pl\mad\, Ailenii, Oniu – {uleru, Ghiviziu, St\nescu, Semeghin – Ionesi, Sumanariu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Romaniuc, Sp\tar, I. Pl\mad\ [i Golofca.
~n runda urm\toare, rapidi[tii vor primi vineri, pe stadionul Areni, vizita vecinilor de la FCM Dorohoi.

N Sporting a ratat startul `n noul sezon

~n schimb, Sporting Suceava a ratat startul `n noul sezon al Ligii a III-a, pierz=nd `n runda inaugural\, cu scorul de 0-3, `n fa]a forma]iei Ceahl\ul II Piatra Neam], `ntr-un meci desf\[urat vineri dup\-amiaz\, pe stadionul Areni.
Afla]i la debutul `n esalonul trei, “alb-verzii” [i-au trecut `n cont prima ocazie de gol a partidei `n minutul 17, c=nd portarul H\r\gu]\ a respins un [ut cu p\m=ntul trimis de Negru. Nem]enii au replicat la jum\tate primei reprize, c=nd goalkeeperul Turi]\ s-a eviden]iat `n dou\ r=nduri la [uturile lui Chitoa[c\ [i Apetrei. P=n\ la pauz\, gazdele au mai bifat dou\ [anse de a deschide scorul prin Azaharioaei [i Cainari, a c\ror execu]ii au ocolit `ns\ ]inta.
Trupa preg\tit\ de Mi[u Ionescu a tras un nou semnal de alarm\ la poarta sucevean\ la doua minute de la reluarea jocului c=nd Popadiuc a ratat incredibil, trimi]=nd mingea `n bara din [ase metri. De partea cealalt\, Sporting a for]at golul din toate pozi]iile, dar [uturile trimise de Liutec [i Buziuc nu au modificat tabela de marcaj.  Cea mai mare ocazie a gazdelor avea s\ vin\ `n minutul 70, c=nd Negru a nimerit bara din st=nga a por]ii nem]ene cu un [ut din 16 metri.
Pe contre, oaspe]ii reu[esc deschiderea scorului un minut mai t=rziu, dup\ o ac]iune personal\ a lui Chitoa[c\, care a marcat dup\ ce a driblat `ntreaga defensiva sucevean\. Ceahl\ul II [i-a dublat avantajul pe Areni `n minutul 80, c=nd Pavel a transformat o lovitur\ de pedeaps\ acordat\ `n urma unui fault comis de Panaite. R\ma[i f\r\ baterii, “alb-verzii” au clacat definitiv `n minutul 87, c=nd Margine a `nchis tabela la 0-3, dup\ un contraatac [coala a oaspe]ilor.
Sporting Suceava: Turi]\ – Pantea, Panaite, Andronic, Buziuc – Azaharioaei, Guri]\, C\inari, Apetri – Negru, Liutec. Antrenor: Ovidiu Ciobanu. Au mai intrat Jalb\ [i Arot\ri]ei.
~n runda urm\toare, Sporting va evolua, vineri, pe terenul forma]iei Petrotub Roman.

N Rezultatele primei etape:

ABC Stoicescu Buz\u – Rapid Suceava 0-3
Politehnica Gala]i – CSM Foc[ani 2-3
Cetatea Târgu Neam] – Aerostar Bac\u 2-1
Sporting Suceava – Ceahl\ul II Piatra Neam] 0-3
CSM Râmnicu S\rat – Petrotub Roman 0-0
ASC Bac\u – O]elul II Gala]i 4-0
FCM Dorohoi – CSM Pa[cani 2-0
Cs Panciu a stat.
(D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …