Wednesday , May 1 2024

Rapidul nu a mai pierdut în deplasare de zece luni

Rapid - deplasare

  “Vom vedea dacă putem scăpa neînvinşi şi din meciul de la Buzău. La ce situaţie este la club, la ce stare de spirit au jucătorii, va fi însă foarte greu”, a anunţat antrenorul Marin Barbu înainte meciului de mâine pe care “ceferiştii” îl joacă pe terenul Gloriei Buzău. Sucevenii vor face deplasare în Crâng pe banii preşedintelui Gabriel Clim

Rapid Suceava a uitat cum este să pierzi un meci de campionat în deplasare de aproape zece luni de zile. “Ceferiştii” au fost învinşi ultima oară pe teren străin în prima zi a lunii decembrie a anului trecut, la Otopeni, iar de atunci au înregistrat şapte rezultate pozitive consecutive în deplasările din Liga a II-a, două victorii şi cinci remize.
Marin Barbu nu ştie însă cât se va mai prelungi invincibilitatea rapidiştilor pe teren străin, în condiţiile în care stare de spirit din vestiarul Areniului este la pământ din cauza problemelor financiare de la echipă. “Ce să spun? Că mergem să-i terfelim pe cei de la Buzău? Mergem să ne jucăm şansa şi vom vedea dacă putem scăpa neînvinşi şi din această deplasare. La ce situaţie este la club, la ce stare de spirit au jucători, va fi însă foarte greu. Abia am reuşit în ultimele zile să-i conving să se mai antreneze”, a declarat antrenorul Rapidului.
Seful băncii tehnice de pe Areni speră ca sucevenii să profite de posibila oboseală a buzoienilor, care miercuri, au jucat un meci cu prelungiri în Cupa României, contra celor de la FC Botoşani. “Stim că au jucat 120 de minute, miercuri, în Cupă. Au folosit doar jumătate de echipă în acest meci, cealaltă jumătate au odihnită pentru jocul cu noi. Să sperăm că-i prindem obosiţi pe unii adversari”, a mai spus Magiun.
Primăria le caută nod în papură
Delegaţia suceveană va pleca spre Buzău în cursul zilei de astăzi, cheltuilele cu deplasarea urmând să fie suportate tot din buzunarul preşedintelui Gabriel Clim. Rapidiştii au tras nădejde că vor primi în această săptămână o nouă tranşă de bani din bugetul alocat de Primărie, dar s-au ales din nou cu buza umflată. Motivul? Conducerea clubului de pe Areni nu a justificat aşa cum trebuie, până la ultimul leu, banii cheltuiţi până acum, iar unele dintre nodurile în papură găsite în acest sens de municipalitate frizează penibilul, rapidiştilor fiindu-le reproşate printre altele că plătesc câte doi observatori la meciurile de pe teren propriu, deşi acest lucru este impus prin regulament de Federaţia Română de Fotbal. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …