Sunday , May 19 2024

Rapidul începe seria meciurilor amicale contra Gloriei Bistriţa

Amical. Bistrita - Tudoreanu [800x600]

Echipa suceveană dispută astăzi, de la ora 13.00, în deplasare, la Bistriţa, primul meci de verificare de la startul pregătirilor de iarnă.  “Vreau să-i vedem la joc pe cei nou-veniţi la echipă. Să vedem potenţialul fiecăruia în parte, dar şi a echipei per ansamblu. Să identificăm pe ce posturi suntem deficitari şi dacă mai este nevoie sau nu să mai aducem vreun jucător”, a anunţat antrenorul Bogdan Tudoreanu. Ted va deplasa la Bistriţa întreg lotul de 21 de jucători

Rapid Suceava dispută la mijlocul acestei săptămâni primul meci amical de la startul pregăti-rilor de iarnă, “ceferiştii” urmând să evolueze astăzi, de la ora 13.00, pe terenul celor de la Gloria Bistriţa.
Cu această ocazie, antrenorul Bogdan Tudoreanu vrea să-şi facă o primă impresie asupra potenţialului echipei şi să identifice totodată posturile deficitare. “Intâlnim un adversar bun, care se bate la promovarea în prima ligă, aşa că mă aştept la un joc tare. In primul rând, vreau să-i vedem la joc pe cei nou-veniţi la echipă. Bine, la Ferariu nu se pune problema pentru că ştim ce poate, Să vedem potenţialul fiecăruia în parte, dar şi a echipei per ansamblu. Să identificăm pe ce posturi suntem deficitari şi dacă mai este nevoie sau nu să mai aducem vreun jucător”, a declarat Ted, care a precizat că nu va menaja pe nimeni la amicalul de astăzi, la Bistriţa urmând să facă deplasarea toţi cei 21 de jucători aflaţi acum în lotul Rapidului.
Gloria Bistriţa arată o formă bună în această iarnă, câştigând toate cele patru amicale disputate până acum: 2-0 cu FCM Baia Mare, 7-2 cu Unirea Jucu, 3-0 cu Arieşul Turda şi 2-1 cu FC Bucovina Pojorâta.
Urmează o dublă cu Kosarom Paşcani
Pe lângă testul contra bistriţenilor, “ceferiştii” mai au programate cinci meciuri de verificare până la startul sezonului de primăvară. Urmează două jocuri cu Kosarom Paşcani, primul în deplasare, sâmbătă, iar cel de-al doilea la Suceava, pe 12 februa-rie. Apoi, pe 16 şi 19 februarie, este fixată o nouă dublă întâlnire, în deplasare, contra celor de la FC Pojorâta. In fine, pe 22 februarie, cu o săptâmână înainte de reluarea campionatului Ligii a II-a, rapidiştii îşi vor măsura forţele cu FCM Dorohoi, într-un meci amical ce va avea loc la Câmpulung Moldovenesc. Pe lângă aceste jocuri, în intervalul 16-21 februarie “alb-vişiniii” vor efectua şi un scurt stagiu montan la Poiana Negri.
Negru va prelua banderola de căpitan
In altă ordine de idei, antrenorul Bogdan Tudoreanu a precizat că noul căpitan al echipei sucevene va fi cel mai probabil Mircea Negru, acesta urmând să preia banderola de la Florin Plămadă plecat în pauza de iarnă la FC Botoşani. “Negru cred că va fi noul căpitan, dar acest lucru urmează să fie stabilit de băieţi în vestiar”, a precizat Ted.
Rapid CFR Suceava începe sezonul de primăvară al Ligii a II-a, pe data de 1 martie, în deplasare, cu ACS Berceni. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …