Monday , April 29 2024

Rapidul, dat afara din Giulesti

rapid

Rapid ar putea avea o problemă în sezonul 2013-2014. În acest moment, cel puţin, echipa din Grant nu are unde să joace pentru că înţelegerea cu Clubul Sportiv, pentru arena din Giulesti, a fost reziliată unilateral pe 25 mai.

Problemele sunt mai vechi, în august 2011 fiind un alt moment limită. Atunci Rapid a trebuie să plece pentru câteva meciuri din Grant pentru o datorie de 150.000 de euro pe care George Copos nu voia să o recunoască integral, anunta Digi Sport.

Acum, înaintea ultimei etape, 2-0 cu Ceahlăul, a existat chiar riscul ca meciul să nu se poată disputa din cauza unor datorii de 29.000 de lei, acumulate în această primăvară. În cele din urmă, directoarea economică de la Rapid a semnat un ordin de plată de 9.000 de lei şi doar pentru a nu păta şi mai rău finalul de sezon al vişiniilor, administratorii au fost de acord să permită disputarea jocului.

Acum, pe baza datoriei de 20.000 de lei rămase, CS Rapid a reziliat contractul cu AFC Rapid. Echipa lui Copos plătea ceva mai puţin de 2.000 de euro pe meci disputat în Grant, aici intrând şi utilităţile folosite, în conditiile în care Steaua, de exemplu, avea o chirie de 20.000 de euro în Ghencea.

Dacă George Copos va vinde, totuşi, echipa şi nu o va băga în faliment, viitorul proprietar trebuie să ajungă la un nou acord cu Clubul Sportiv Rapid.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …