Sunday , May 19 2024

Rapidul a pierdut in superioritate numerica meciul de la Targoviste

Echipa sucevean\ a fost `nvins\ ieri, pe terenul Chindiei, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci `n care “ceferi[tii” au evoluat o repriz\ [i jum\tate cu un om `n plus pe teren, dup\ eliminarea lui Cherchez, din minutul 23 n d=mbovi]enii deschis scorul printr-un autogol a lui Lozneanu (60) [i [i-au securizat victoria prin golul lui B\lu]\ (67) n Rapidul se afla pe locul 6 `n clasamentul seriei, dup\ primele 9 etape

Rapid Suceava s-a f\cut de r=s pe terenul celor de la Chindia T=rgovi[te, pierz=nd ieri, `n fa]a grup\rii d=mbovi]ene, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci cont=nd pentru etapa a IX-a din cadrul Ligii a II-a, `n care “ceferi[tii” au evoluat o repriz\ [i jum\tate cu un juc\tor `n plus pe teren, dar au `ncasat dou\ goluri `n superioritate numeric\.
Presate de locul ingrat din clasament, gazdele au `nceput `n tromb\ `nt=lnirea, bif=nd prima ocazie la poarta aparat\ de Preda `nc\ din minutul 2, c=nd Cherchez a reluat cu c\lc=iul, pe l=ng\ ]int\, o minge centrat\ de pe partea st=ng\. F\r\ replic\ din partea rapidi[tilor, Chindia a trecut din nou pe l=ng\ gol `n minutul 20, la o faz\ `n care Ispas a urcat `n careu la un corner [i a trimis cu capul pu]in peste transversal\. Apetitul ofensiv al t=rgovi[tenilor p\rea s\ fie estompat la jum\tate primei reprize, odat\ cu eliminarea aceluia[i Cherchez, trimis `n tribune pentru dou\ cartona[e galbene primite `ntr-un interval de doar trei minute, primul pentru o simulare `n careul sucevean, iar cel de-al doilea pentru o intrare cu talpa sus asupra lui Lozneanu. ~n ciuda superiorit\]ii numerice de pe gazon, trupa antrenat\ de Ovidiu Murariu n-a legat nimic pe faza de construc]ie, bif=nd prima ocazie de gol abia `n minutul 43, c=nd goalkeeperul Perianu a fost trezit de un [ut centrare expediat de I. Plamad\ [i a respins de la r\d\cina barei.
Lipsit de prezen]a pre[edintelui Gabriel Clim [i de cea a antrenorului secund Bogdan Tudoreanu, staff-ul “ceferi[tilor” nu a fost `n stare s\ schimbe nimic la pauz\, iar d=mbovi]enii au continuat s\ fie periculo[i chiar [i cu un om `n minus pe teren. Verde[ a dat cele mai mari b\t\i de cap defensivei sucevene `n debutul reprizei secunde, v=rful de lance al Chindiei r=t=nd de trei ori ]int\ `ntr-un interval de doar patru minute. Ocaziile gazdelor se puteau r\zbuna, dar portarul Perianu a fost la post [i a respins `n corner [utul `n cros trimis de Marinkovic, la singura ocazie serioas\ a rapidi[tilor de pe `ntreg parcursul meciului de ieri. Pe contre, inevitabilul s-a produs `n minutul 60, c=nd Honciu a centrat `n for]\ de pe partea st=ng\ [i Lozneanu a deviat mingea `n proprie poart\ pentru 1-0 `n favoarea t=rgovi[tenilor. Chindia nu s-a mul]umit `ns\ cu avantajul minim de pe tabel\, iar gazdele au lovit pentru a doua oar\ `n minutul 67, c=nd B\lu]\ a trimis mingea `n vinclu, cu un [ut superb din marginea careului mare. O fost lovitura de knock-out pentru “ceferi[ti” care nu au mai ar\tat absolut nimic p=n\ la sf=r[itul `nt=lnirii. Scor final 2-0 [i Rapid Suceava pleac\ `nvins\ de sub turnul Chindie, suferind primul e[ec `n luna octombrie.
Rapid Suceava: Preda – B\lan, Fl. Pl\mad\, Lozneanu, I. Pl\mad\ – Bosancu, Velescu, C\inari, Sp\tar – Marinkovic, Negru. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Sumanariu, Duman [i Moldovan

N Rezultatele etapei a IX-a:

S\geata N\vodari – CS Otopeni 2-0
Chindia T=rgovi[te – Rapid Suceava 2-0
CS Buftea – Dun\rea Gala]i 2-2
Dinamo II Bucure[ti – Farul Constan]a 4-0
CF Br\ila – FC Boto[ani (ast\zi)
Sportul Studen]esc, Delta Tulcea [i Unirea Slobozia au stat. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …