Wednesday , May 1 2024

Rapidistii vor sa pacaleasca statisticile la Roman

N trupa lui Ioan Radu evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, pe terenul grup\rii Petrotub Roman, `ntr-un meci `n care sucevenii [i-au propus s\ ob]in\ primele puncte `n deplasare dup\ o serie de [ase `nfr=ngeri consecutive n “eu sper ca valoarea echipei gazd\ s\-i motiveze pe juc\torii no[trii, astfel `nc=t ace[tia s\ se ridice la nivelul adversarului”, a spus [eful b\ncii tehnice de pe Areni

Divizionara a treia Rapid Suceava vrea s\ p\c\leasca statisticile de 1 aprilie. Trupa preg\tit\ de Ioan Radu evolueaz\, ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, pe terenul forma]iei Petrotub Roman, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XX-a [i `n care “ceferi[tii” [i-au propus s\ ob]in\ primele puncte `n deplasare dup\ o serie de [ase `nfr=ngeri consecutive.
{eful b\ncii tehnice de pe Areni mizeaz\ `n atingerea acestui deziderat pe orgoliul juc\torilor rapidi[ti, care sper\ s\ se autodep\[easc\ `n fieful ocupantei locul 3 al clasamentului. “Eu sper ca valoarea echipei gazd\ s\-i motiveze pe juc\torii no[trii, astfel `nc=t ace[tia s\ se ridice la nivelul adversarului. Vom `nt=lni o forma]ie foarte bun\, care are c=]iva juc\tori experimenta]i, `n special pe axul central al ap\r\rii, dovad\ c\ au `ncasat foarte pu]ine goluri `n actualul sezon. Noi trebuie `ns\ s\ abord\m fiecare meci cu g=ndul la un rezultat pozitiv, indiferent c\ juc\m cu echipa de pe locul 3 sau cu una din coada clasamentului”, a spus Ioan Radu.
Antrenorul “alb-vi[iinilor” nu va putea miza `n partida de ast\zi pe serviciile juc\torilor Vlad Leuciuc [i Ionut Vitel, ambii acuz=nd probleme medicale. ~n schimb, `n formula de start a sucevenilor sunt astepta]i s\ se reg\seasc\ Alexandru Ghiviziu, care revine dup\ o suspendare, [i Cristian Hrimiuc, ref\cut dup\ accidentarea din prima repriza a meciului de la Foc[ani.
Forma]ia sucevean\ abordeaz\ `nt=lnirea din postura de ocupanta a locului 9 `n clasamentul seriei, f\r\ victorie `n meciurile disputate `n afara Areniului din luna mai a anului trecut. De partea cealalt\, roma[canii ocup\ pozi]ia a treia a podiumului, f\r\ gol primit `n cele dou\ jocuri disputate de la startul sezonului de primavar\.
Partida dintre Petrotub Roman [i Rapid Suceava va fi arbitrat\ de o brigad\ format\ din centralul Mihai Harabagiu, asistat la cele dou\ tu[e de Sorin Urzic\ [i Alexandra Apostu, to]i trei din Bac\u.
~n meciul tur, echipa roma[can\ s-a impus pe Areni, cu scorul de 2-1, la finalul unui meci `n care antrenorul Bogdan Tudoreanu a demisionat de pe banca tehnic\ a rapidi[tilor. (D\nu] CHIDOVE})

N Programul etapei a XX-a:

Petrotub Roman – Rapid Suceava
CSM Pa[cani – CSM Foc[ani
FCM Bac\u – Luceaf\rul Mihai Eminescu
O]elul II Gala]i – ACS Bac\u
Aerostar Bac\u – Politehnica Gala]i
Ceahl\ul II Piatra Neam] – CS Panciu
FCM One[ti [i Cetatea T=rgu Neam] vor sta.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …