Monday , April 29 2024

Rapid – Otelul II, un meci de nimic la nimic

N cele dou\ echipe au `ncheiat la egalitate, scor 0-0, `ntr-un meci desf\[urat pe stadionul Areni [i `n care nu s-a consemnat nici m\car un [ut pe poart\ n `n minutul 78, sucevenii au introdus mingea `n plasa advers\, dar golul lui Breniuc a fost anulat pe motiv de offside

Rapid Suceava [i Otelul II Gala]i au terminat la egalitate, scor 0-0, `ntr-un meci disputat vineri, pe stadionul Areni [i care a contat pentru runda a XXIII-a din cadrul Ligii  a III-a.
Desf\[urat\ `ntr-o atmosfera de vacan]\, partida a consemnat o presta]ie jalnic\ din partea ambelor echipe, niciuna dintre tabere neizbutind s\ trimit\ vreun [ut serios pe poart\ pe parcursul celor 90 de minute de joc. Gruparea “ceferist\” a [tiut una [i bun\ `nc\ din startul meciului: a trimis toate baloanele, f\r\ nicio noim\, spre unicul v=rf aruncat `n teren de antrenorul Ioan Radu, iar prima jum\tate de ocazie a picat `n minutul 28, c=nd Liutec a reluat pe l=ng\ poart\ o centrare venit\ din banda dreapt\. De partea cealalt\, g\l\]enii au preferat s\-l exileze pe golgheterul Georgian Butoi pe banca de rezerve, astfel c\ Pascal a [omat `n repriza `nt=i, singura oportunitate a oaspetilor de a deschide scorul fiind consemnat\ `n minutul 44, c=nd s=rbul Trajkovic a trimis cu capul peste poarta advers\.
Partea secund\ a urmat aceia[i partitur\ desprins\ din fotbalul practicat prin ligile jude]ene. Rapidi[tii au continuat s\ respecte indica]iile venite de pe banca tehnic\, juc=nd at=t de “simplu”, `nc=t au trimis mai multe pase `n tribun\ dec=t spre coechipieri. Acompaniat de slujba ]inut\ la biserica din spatele tribunei a doua, nou-intratul P\[c\nu] nu a vrut s\ le strice nici el Pa[tele g\l\]enilor, [ut=nd pe l=ng\ poart\ din col]ul careului mare. Cu un sfert de or\ `nainte de final, gazdele au apelat la mila arbitrului, la o c\dere teatral\ `n careu a aceluia[i Liutec, dar centralul bistri]ean Daniel Ciob\nic\ a sanc]ionat un hen] prealabil comis de atacantul “alb-vi[iniilor”. Tab\ra sucevean\ s-a bucurat de gol `n minutul 78, c=nd Breniuc a introdus mingea `n plas\, dar arbitrul a anulat reu[ita pe motiv de offside. Lipsi]i de vlag\ pe parcursul celor 90 de minute, cei 22 de juc\torii [i-au ar\tat nervii abia spre drumul spre vestiare, unde `ntre cele dou\ tabere a avut loc o `nc\ierare general\, pornit\ de la o alterca]ie `ntre Ghiviziu [i Murgoci.
Scor final 0-0 [i fiecare echip\ a c=[tigat un punct de urma unui meci `n care au descalificat fotbalul `n fa]a unor tribune goale.
Rapid Suceava: Pascal – Sp\tar, Hrimiuc, Breniuc, Ciurl\ – Ghiviziu – Pl\mad\, Vaida, Corban, Golofca – Liutec. Antrenor: Ioan Radu. Pe parcursul jocului au mai intrat: Zaremba, P\[c\nu] [i Dumitriu.

N Rezultatele etapei a XXIII-a:

CSM Pa[cani – FCM Bac\u 0-2
Rapid Suceava – O]elul II Gala]i 0-0
CSM Foc[ani – Aerostar Bac\u 4-0
CS Panciu – Cetatea T=rgu Neam] 4-0
FCM One[ti – Petrotub Roman,0-1
Luceaf\rul Mihai Eminescu – Ceahl\ul II 1-0
ACS Bac\u [i Politehnica Gala]i au stat.

R\mas\ pe locul 9 `n clasamentul seriei, la doar 5 puncte de ultimul loc pasibil de retrogradare, echipa sucevean\ va evolua vineri, cu `ncepere de la orele 17.00, pe terenul celor de la Aerostar Bac\u. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …