Tuesday , April 30 2024

Rapid – Dinamo, scor 0-0, în etapa a XXI-a a Ligii I

Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, pe teren propriu, meciul susţinut în compania echipei Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I, derbiul cu numărul 104 dintre cele două grupări bucureştene.

Rapid: 1. Coman – 81. Candido (3. Ezequias ’46), 4. M. Antonio, 27. Glauber, 19. Bozovici – 14. Roman (21. Sburlea ’53), 8. N. Grigore, 30. Spadacio, 7. Cesinha – 77. Pancu (10. Herea ’59), 9. Cassio. Antrenor: Marius Şumudică.

Dinamo: 12. Dolha – 3. Rubio (17. Crăciun ’38), 21. D. Grigore, 4. Moţi, 2. Diabate – 22. Torje, 5. D. Kone, 8. Pătraşcu, 20. Bakaj (7. C. Munteanu ’70) – 10. Alexe, 25. Dănciulescu (19. L. Ganea ’70). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Glauber ’34 / Rubio ’36, Kone ’69, D.Grigore ’73, Moţi ’82

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Robert Dumitru (centru), ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Aurel Oniţă. Rezervă a fost Dragoş Istrate.

Observatori partidei au fost Ioan Mureşan şi Dan Ionescu, supervizor fiind Adalbert Kassai.

Meciul a început cu o întârziere de cinci minute din cauza rolelor de hârtie aruncate pe teren de fanii rapidişti de la peluza a doua şi tribuna a doua. Un mic incendiu a izbucnit în spatele porţii de la peluza a doua din cauza unei petarde aruncate din galeria rapidistă. De asemenea, fanii dinamovişti au aprins făclii şi torţe la tribuna I.

Suporterii rapidişti au afişant un banner cu mesajul: “Nu e derbi, dar aţi venit în Giuleşti mai mulţi decât în Groapă la un singur meci”

În minutul 36, Oscar Rubio (Dinamo) l-a faultat pe Mihai Roman (Rapid), dinamovistul alegându-se cu arcada spartă şi faţa plină de sânge, dar şi rapidistul suferind o accidentare serioasă. ca urmare a acestei accidentări, ambulanţa a intrat în teren. Rubio a fost înlocuit cu Eugen Crăciun şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

În minutul 55, meciul a fost întrerupt un minut din cauza unei făclii trimisă în teren de la peluza a doua.

La meci au asistat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, dar directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, alături de tatăl său, Neculai.

Cu opt minute înainte de finalul meciului, acţionarul dinamovist Cristi Borcea a părăsit stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu.

La meci au asistat aproximativ 14.000 de spectatori.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …