Saturday , April 27 2024

Rapid a renuntat la antrenor. Vezi cine il inlocuieste pe Sabau

FC Rapid a anunţat, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei este Marian Rada, conducerea grupării giuleştene hotărând să rezilieze contractul lui Ioan Ovidiu Sabău.

“În urma rezultatului de vineri seară dintre Rapid şi FC Braşov, 1-2, conducerea clubului nostru a decis rezilierea contractului antrenorului Ioan Ovidiu Sabău. Marian Rada este noul antrenor principal al echipei noastre, cel puţin până la iarnă. Acesta se va ocupa de echipă în calitate de principal şi va conduce formaţia noastră de la derbiul cu Dinamo de luni. Mulţumim Ioan Ovidiu Sabău şi mult succes în cariera de antrenor principal la Rapid pentru Marian Rada”, se arată în comunicatul FC Rapid.

Marian Rada, care a fost până acum secundul lui Ioan Ovidiu Sabău, a condus, sâmbătă dimineaţă, şedinţa de pregătire a echipei Rapid. Sabău a asistat la antrenament de pe marginea terenului.

Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. FC Braşov a deschis scorul prin Buga ’38, diferenţa fiind majorată de Ionescu ’45+2. Pentru Rapid a înscris Ilijoski, în minutul 86.
Luni, Rapid va întâlni în deplasare echipa Dinamo, într-un meci restanţă din etapa a IV-a a Ligii I.

Ioan Ovidiu Sabău era antrenor la Rapid din luna iunie.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …