Monday , April 29 2024

Primaria a mai virat 100.000 de lei in contul clubului local de fotbal Rapid

 

Clubul local de fotbal ACS Rapid a primit zilele trecute 100.000 de lei noi din ultima tran[\ de 300.000 de lei alocat\ de Prim\ria Suceava `n acest an. Anun]ul a fost f\cut ieri de primarul Ion Lungu, care a ]inut s\-i felicite pe “ceferi[ti” pentru victoria din meciul cu Farul Constan]a.
“Felicit echipa Rapid pentru rezultatul ob]inut în meciul cu Farul Constan]a. Iat\ ca se poate face performan]\ [i cu bani pu]ini! Prim\ria Municipiului Suceava a alocat o prima tran[\, în valoare de aproximativ un milliard de lei vechi, din totalul de trei miliarde aprobate în Consiliul Local. În total, în acest an, am dat la Rapid nou\ miliarde de lei vechi”, a declarat Ion Lungu, `ntr-o conferin]\ de pres\.
{eful municipalit\]ii locale a ]inut s\ salute [i victoria Universit\]ii în meciul cu CSM Ploie[ti, a doua din actualul sezon al Ligii Na]ionale. Ion Lungu [i-a exprimat speran]a c\ echipa local\ de handbal va continua seria rezultatelor pozitive [i a reamintit c\ “studen]ii” au încasat pân\ acum 11 miliarde de lei vechi de la bugetul local.
(D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …