Friday , April 26 2024

Preşedintele clubului Fiorentina intredeschide usa pentru Mutu

Preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, a afirmat, joi, că a apreciat declaraţiile făcute de atacantul Adrian Mutu în conferinţa de presă de miercuri, menţionând că este posibil ca românul să fie reprimit în lot, dar “sigur” rămâne netransferabil, informează cotidianul La Repubblica.

“Am apreciat ce a spus ieri Mutu, după toate problemele grave pe care le-a creat. Acum este în afara echipei, vom lua o decizie în următoarele zile. Adrian mi-a cerut să ne întâlnim în această seară. Voi asculta ceea ce are să-mi spună, scuzele sale au fost apreciate şi de echipă”, a spus Andrea Della Valle.

Întrebat dacă, în urma acţiunii de miercuri a jucătorului român, s-a deschis o cale privind revenirea în lot a acestuia, oficialul viola a menţionat: “Voi lua o decizie în următoarele zile, poate că va reveni în echipă, însă acum nu pot spune asta. Sigur este, aşa cum am spus în urmă cu două săptămâni, că Mutu este netransferabil”.

Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă miercuri în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Aceasta a fost prima conferinţă de presă susţinută de jucătorul român după scandalul izbucnit la începutul lunii ianuarie, în urma căruia a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri. Clubul viola i-a permis să discute cu jurnaliştii în sala de conferinţe de la stadionul Artemio Franchi, iar presa italiană a speculat că jucătorul ar putea fi reprimit în lot.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …