Sunday , April 21 2024

Presa internationala, despre incidentele provocate de Serena Williams in finala de la US Open 2018

Cateva comentarii aparute in presa internationala dupa scandalul provocat de Serena Williams in finala de la US Open 2018, disputata impotriva lui Naomi Osaka:

New York Times: In loc sa sarbatoreasca al 24-lea titlu de Grand Slam, Serena s-a trezit in mijlocul unui scandal in care l-a acuzat pe arbitru ca este hot. Nu asa trebuiau sa mearga lucrurile pentru Williams, poate cea mai buna jucatoare pe care sportul a avut-o, intr-o seara care se presupunea ca trebuie sa fie o sarbatoarea a carierei si a revenirii unei sportive la un an de cand a nascut.

USA Today: Naomi Osaka a dominat prima ei finala de Grand Slam pentru a obtine o victorie dupa un meci care a determinat-o pe Williams sa explodeze pe teren in setul secund, in probabil cea mai controversata finala de Grand Slam din istorie. Osaka a putut cu greu sa se mai bucure de aceasta performanta, avand in vedere desfasurarea meciului.

ESPN: Toata lumea a fost jefuita in acest meci. Jucatoarele, publicul si fanii care au urmarit meciul acasa. Fluieraturile publicului, care au aparut dupa primul avertisment, au devenit atat de puternice incat intarziau jocul. Pe fiecare serviciu. Dupa cateva puncte, Ramos a incetat sa mai tempereze publicul. Toata lumea a fost jefuita in acest meci, dar cel mai mult Osaka. A fost un moment dificil de urmarit. Fanii au fluierat si a fost consolata. O campioana nu trebuie sa fie cea consolata. I s-a furat momentul de glorie! Merita mai mult!

Ubitennis: Naomi a facut un meci grozav si a castigat primul ei Grand Slam. Serena a pierdut cu mintea la arbitrul Ramos. Un joc frumos, electrizant, distrus din pacate de criza nervoasa facuta de Serena Williams la final.

L’Equipe: Din momentul in care a fost sanctionata, americanca n-a mai fost cu gandul la meci. Blocata in acea pedeapsa, l-a atacat de mai multe ori pe arbitru, ajungand sa-i spuna ca este un hot si un mincinos.

Finala de la US Open 2018 a dat peste cap pronosticurile specialistilor. Americanca Serena Williams a fost invinsa in doua seturi de japoneza Naomi Osaka.

Tanara nipona s-a impus fara mari emotii cu 6-2, 6-4, dupa un meci ce a durat o ora si 19 minute.

Pe fondul jocului slab, Serena Williams si-a pierdut cumpatul si a provocat si un scandal de proportii, in care l-a acuzat pe arbitru ca o fura si ca este sexist.

Acesta est primul titlu de Grand Slam din cariera lui Naomi Osaka, la doar 20 de ani.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …