Saturday , April 27 2024

Oţelul Galaţi a învins Steaua şi a câştigat Supercupa României

Oţelul Galaţi mai pune un trofeu în vitrină, după cel de campioană. Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a câştigat Supercupa României.

Primul trofeu pus în joc în sezonul 2011/2012, Supercupa României, a fost câştigat de Oţelul Galaţi. Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a învins cu 1-0 Steaua, la Piatra Neamţ, şi a câştigat al doilea trofeu din istoria clubului.

Pentru campioana en-titre a marcat Laurenţiu Buş, în prima repriză.

La Piatra Neamţ, Oţelul a mizat pe omogenitatea câştigată în ultimele sezoane şi tocmai aceasta a fost cartea câştigătoare a lui Dorinel Munteanu. Oţelul a dominat partida, a “legat” mai bine fazele, spre deosebire de Steaua, care a sperat că golul va “pica” în urma unei faze fixe executate de Brandan.

Nici Steaua nu a jucat cu o echipă mult schimbată faţă de sezonul trecut, însă în vară “roş-albaştrii” au schimbat din nou antrenorul şi, implicit, filosofia de joc.

Meciul din Supercupă a confirmat faptul că în ultimii ani meciurile dintre Steaua şi Oţelul sunt sărace în goluri, acesta fiind al cincilea joc la rând în care se înscrie o singură dată.

Unicul marcator al partidei, Laurenţiu Buş, a fost declarat cel mai bun jucător al meciului şi a fost premiat de pugilistul gălăţean Lucian Bute, campionul mondial IBF la supermijlocie. Steliştii şi-au primit medaliile de finalişti ai Supercupei de la Mircea Sandu, iar câştigătoarea trofeului a fost premiată tot de Bute, care a dat şi lovitura de începere a meciului.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …