Wednesday , April 24 2024

Steaua a pierdut Supercupa României, 0-1 cu ASA Tg. Mureş

steaua-asa

Supercupa României a fost câştigată de echipa vicecampioană, ASA Tg. Mureş, care a bifat miercuri seara, la Constanţa, a treia victorie consecutivă în faţa Stelei, în mai puţin de un an de zile. Dan Petrescu s-a aflat la primul şi, totodată, ultimul său meci pe banca ardelenilor, însă nu a abdicat la stilul binecunoscut, joc distructiv şi victorie la limită. “Bursucul” a câştigat trofeul graţie unui gol marcat de Mircea Axinte, în minutul 63, iar Steaua nu poate invoca nicicum ghinionul.

Campioana României nu s-a regăsit în acest prim meci oficial al sezonului, forma sa fiind de fapt o prelungire a celei din amicale. Situaţia este cu atât mai mult îngrijorătoare, cu cât marţea viitoare va juca în Liga Campionilor, cu Trencin. Sunt multe lacune în echipa roş-albaştrilor, atacul nu funcţionează, iar Cojocaru este nesigur în poartă.

Pentru ASA, trofeul câştigat miercuri seara este unul de consolare după ce a învins-o pe Steaua de două ori în ultima ediţie de campionat. Mai mult, la Târgu Mureş se anunţă vremuri grele din cauza problemelor financiare, însă nici la Steaua situaţia nu e prea roz, fiindcă în mai puţin de o săptămână vine meciul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

 

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …