Friday , April 26 2024

O]elul Gala]i a invins Unirea Urziceni cu 4-1

Forma]ia O]elul Gala]i a învins, sâmb\t\, pe teren propriu, scor 4-1 (1-1), echipa FC Bra[ov, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, de[i din minutul 37 al partidei a evoluat cu un om mai pu]in pe teren dup\ eliminarea lui Lauren]iu Iorga, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pentru O]elul Gala]i au marcat Viglianti ‘5, 70, [i Giurgiu ’60, ’90, în timp ce pentru Unirea Urziceni a înscris, din penalti, Dinu Todoran.
Din minutul 37 al meciului, O]elul Gala]i a evoluat în inferioritate numeric\ dup\ ce mijloca[ul Lauren]iu Iorga a primit direct cartona[ ro[u pentru un fault asupra lui Mu[at.
1-0: Viglianti a deschis scorul pentru O]elul Gala]i printr-un [ut, din interiorul careului, la col]ul lung al por]ii ap\rate de B\lgrdean.
1-1: Dinu Todoran a egalat situa]ia pe tabel\ transformând un penalti ob]inut dup\ un fault al lui Râp\ asupra lui Rusescu.
2-1: O]elul a preluat conducerea prin reu[ita lui Giurgiu, acesta [utând plasat, din interiorul careului, în vinclul por]ii ialomi]ene.
3-1: Viglianti a majorat scorul printr-o lovitur\ de cap, de la marginea careului mic, dup\ o respingere a lui B\lgr\dean.
4-1: Giurgiu a stabilit scorul final printr-un lob de la aproximativ 40 de metri, dup\ ce B\lgr\dean, ie[it din poart\, a respins tot o pas\ a mijloca[ului g\l\]ean.
O]elul Gala]i: 12. Grahovaci – 3. Râp\, 18. Sg. Costin, 30. Perendija, 23. S\l\geanu – 26. I. Neagu (5. Petean ’89) , 29. Giurgiu – 7. L. Iorga, 37. Viglianti, 14. S. Ilie (8. Antal ’56). 32. Borbely (10. G. Paraschiv ’46). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Unirea Urziceni: 1. B\lgr\dean – 8. Mu[at, 24. Maftei, 16. E. Nicu, 6. Muzac – 15. Todoran – 22. Semedo (11. Arm. Karamyan ’78) , 10. P\dure]u, 14. Rusescu, 20. To[ca (21. F. Matei ’64) – 9. Bâtfoi (7. V\duva ’59). Antrenor: Octavian Grigore
Cartona[e galbene: Neagu ’20, Viglianti ’37 / Mu[at ’44
Cartona[ ro[u: L. Iorga ’37.
Arbitri: Andrei Chivulete (central) – Adrian Vidan, Sebastian Stoianov (asisten]i) – Bogdan Hanceariuc (rezerv\). Observatori: Corneliu Fecioru, Nicolae Pantea.
N Dorinel Munteanu: “Ma bucur pentru atitudinea jucatorilor mei”

Antrenorul echipei O]elul Gala]i, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmb\t\, la sfâr[itul victoriei cu Unirea Urziceni, scor 4-1, c\ l-a bucurat atitudinea juc\torilor s\i din repriza a doua, când au marcat trei goluri de[i erau cu un om mai pu]in pe teren, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Dac\ etapa trecut\ am ratat ocazia s\ trecem pe primul loc, iat\ c\ am reu[it s\ o facem acum chiar dac\ poate pentru pu]in timp. M\ bucur pentru victorie pentru c\ a fost una foarte grea, mai ales pentru c\ veneam dup\ un e[ec ustur\tor la Vaslui. A fost mult\ tensiune în jocul de azi. M\ bucur\ atitudinea juc\torilor mei pe care au avut-o mai ales în repriza a doua [i îmi felicit juc\torii pentru efortul depus”, a spus Dorinel Munteanu.
Tehnicianul consider\ c\ echipa lui a fost defavorizat\ de arbitraj în partida cu Unirea Urziceni. “Cred c\ echipa a fost defavorizat\ de arbitraj” a mai spus el.
Întrebat dac\ O]elul Gala]i, aflat\ pe primul loc al clasamentului îns\ cu un meci mai mult decât Steaua [i Dinamo, a început s\ deranjele echipele mari ale Ligii I, Munteanu a r\spuns: “Am început de mult s\ deranj\m, înc\ din returul campionatului trecut”.

N Grigore: “Abia începem s\ ne form\m ca echip\”
Antrenorul forma]iei Unirea Urziceni, Octavian Grigore, a declarat, sâmb\t\, la sfâr[itul partidei pierdute cu O]elul Gala]i, scor 1-4, c\ el de-abia a început s\ formeze o echip\ la vicecampioana României, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Vreau s\ felicit pe O]elul, care a dat dovad\ de o for]\ deosebit\. S\ domini în zece oameni e o dovad\ de o preg\tire psihologic\ [i o for]\ de grup deosebit\. Noi abia începem s\ ne form\m ca echip\. În prima repriz\ a fost echilibrat, dar în repriza a doua nu am reu[it s\ facem fa]\ presiunii primind goluri dup\ gre[eli foarte mari”, a spus Grigore.
Tehnicianul Unirii a men]ionat c\ are nevoie de înt\riri la echip\ pentru a face fa]\ în Liga I. “Avem un lot care trebuie neap\rat îmbun\t\]it pentru a face fa]\ în Liga I”, a mai spus el.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …