Saturday , October 23 2021

MASURA EXTREMA LA OTELUL: 10 jucatori pusi pe liber

Oţelul Galaţi a ajuns la nouă meciuri fără victorie în Liga I, iar primele măsuri au venit după o şedinţă fulger convocată de primarul Marius Stan: 10 jucători au fost puşi pe lista de transferuri.

“E o neputință evidentă la echipă din toate punctele de vedere. E sfârșit de capitol pentru o generație căreia trebuie să-i mulțumim Trebuie să o luăm de la capăt cu alți jucători. E nevoie de schimbări masive. Echipa asta a ajuns ca o mârțoagă!”, a declarat Marius Stan, primarul oraşului Galaţi, conform Onlinesport.

După meciul cu FC Brașov, scor 0-0, acasă, în etapa a 10-a din Liga I, conducerea gălățenilor s-a reunit într-o ședință de urgență, în care s-a hotărât trecerea pe lista de transferuri a mai multor jucători.

Lista jucătorilor:

Cristian Brăneț (34 de ani)
Zoran Ljubinkovic (30 de ani)
Enes Sipovic (22 de ani)
Ioan Filip (23 de ani)
Laurențiu Buș (25 de ani)
Gabriel Giurgiu (30 de ani)
Liviu Băjenaru (29 de ani)
Jaka Stromajer (29 de ani)
Bratislav Punosevac (25 de ani)
Marius Pena (27 de ani)

Pentru a suplini plecările care se vor produce în iarnă, Marius Stan l-a însărcinat pe Narcis Răducan, preşedintele executiv al Oţelului, să urmărească mai mulți jucători din primele două eșaloane ale României. Gălăţenii vor avea un buget de transferuri de un milion de euro în iarnă.

Vezi si

Foresta încheie turul sezonului regular cu un meci în fața Ceahlăului

Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni. Runda …