Saturday , May 11 2024

Murariu a renuntat la functia de director sportiv al rapidistilor

N tehnicianul a plecat de pe Areni odat\ cu fostul pre[edinte Dumitru Moldovan, dup\ ce noua conducere a “ceferi[tilor” a anun]at c\ postul de director sportiv va fi eliminat din organigrama clubului din pricina lipsei banilor n echipa sucevean\ a perfectat transferul a 9 juc\tori adu[i pe Areni `n aceasta iarn\, lotul actual num\r=nd 16 fotbali[ti cu acte `n regul\

Demisia lui Dumitru Moldovan de la timona divizionarei a treia Rapid Suceava a provocat o reac]ie `n lan] pe Areni. Astfel, odat\ cu plecarea fostului pre[edinte, Ovidiu Murariu a decis s\ p\r\seasc\ la r=ndul s\u stafful tehnic al echipei, dup\ ce noua conducere a “ceferistilor” a anun]at c\ postul de director sportiv va fi eliminat din organigrama clubului din pricina lipsei banilor. “Actuala conducere de la Rapid m-a anun]at c\, din pricina lipsei fondurilor, nu poate cuprinde [i functia de director sportiv `n schema clubului. De[i aceast\ postur\ se plia foarte bine pe ce vroiam eu s\ fac acolo, am `n]eles situa]ia [i de aceia m-am hot\rat s\ renun] pentru c\ nu vreau s\ `ncurc pe nimeni”, a spus Ovidiu Murariu.
Actualmente antrenor al grupei de juniori republicani A din cadrul Liceului cu Program Sportiv, Ovidiu Murariu spune c\ nu s-ar opune unei eventuale colabor\ri cu Rapid `n privin]a ced\rii unor juc\tori pe Areni, numele vehiculate `n acest sens fiind cele ale lui David Barbir [i Ionu] Vi]el. “Eu nu m\ opun ca ace[ti juniori s\ plece din retur la Rapid, dar conducerea de acolo trebuie s\-i trateze ca atare. De altfel, Ionu] Vi]el nu se mai prezint\ la antrenamente, fiind dezam\git de tratamentul pe care l-a primit `n aceasta iarn\ pe Areni [i din acest motiv vrea s\ renun]e definitiv la fotbal [i s\ se concentreze asupra [colii. Cei doi mai au un an [i jum\tate de juniorat [i important pentru ei este s\ aib\ continuitate `n jocuri, nu s\ fie rezerve”, a spus Ovidiu Murariu, care va participa m=ine, la Bucure[ti, la un curs de perfec]ionare a antrenorilor posesori de licen]\ B, care activeaz\ la nivelul de copii [i juniori.

N 16 juc\tori legitima]i la gruparea de pe Areni

~n alt\ ordine de idei, conducerea divizionarei a treia Rapid Suceava a anun]at, ieri, prin vocea pre[edintelui Gabriel Clim, c\ gruparea de pe Areni au efectuat legitim\rile a 16 dintre juc\tori afla]i `n acest moment `n preg\tiri sub comanda lui Ioan Radu. Astfel, pe l=ng\ cei 7 fotbali[ti din vechea gard\ – C\t\lin Pascal, R\zvan Breniuc, Sergiu Corban, Ionu] Sava, Ionu] Pl\mad\, Cristi Sp\tar [i C\t\lin Golofca, “ceferi[tii” au perfectat `n mod oficial transferul altor 9 fotbali[ti sosi]i la echip\ `n aceasta iarn\: R\zvan Hofbauer (Zimbrul Siret), Alexandru Ghiviziu (FC Boto[ani), Cristian Hrimiuc (FC Panciu), fra]ii Andrei [i Cezar Ciurl\ (ambii de la Dorna Vatra Dornei), Florin Dumitriu [i Marius P\[c\nu] (am=ndoi de la Foresta M\lini), Alin Vaida (Unirea Dej) [i Tudor Zaremba (Bucovina Fr\t\u]ii Noi). Chiar dac\ perioada de transferuri la nivelul Ligii a III-a s-a `ncheiat asear\, oficialii de pe Areni afirm\ c\ pe lista celor 16 rapidi[ti cu acte `n regul\ va figura cel mai probabil [i atacantul {tefan Liutec, care a[teapta ieri “unda verde” din partea federa]iei pentru transferul la gruparea sucevean\. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Juniorii III de la CSU Suceava s-au calificat de pe primul loc la turneul final – valoare

Grupa de juniori III de la CSU Suceava s-a calificat de pe primul loc la …