Saturday , April 27 2024

Mitea, ultima sansa din cariera. S-a rugat de Dinamo sa-l primeasca gratis la antrenamente

Nicolae Mitea revine în fotbal la 28 de ani, după aproape un an şi jumătate de absenţă. Ultimul meci oficial al lui Mitea a fost pe 25 septembrie 2011, când a jucat 14 minute pentru Petrolul într-un meci cu Dinamo, scor 1-5, în care a marcat golul “găzarilor”.

Nicolae Mitea l-a rugat pe Cornel Ţălnar să-l accepte la pregătirile din această iarnă ale lui Dinamo, fără pretenţii financiare. Fotbalistul a anunţat că ar fi de acord să se antreneze cu echipa, să facă stagiile de pregătire din Poiana Braşov şi din Spania, apoi staff-ul tehnic să decidă dacă poate rămâne sau nu până la vară. Totul gratis, fără bani!

“Vreau să mă antrenez, să fiu cu băieţii, să vadă Cornel Ţălnar dacă mai pot sau nu. Măcar să mă ia în cantonament, n-am nici o pretenţie financiară, iar dacă se va considera că merit să rămân, rămân! Orice, doar să revin în fotbal”, a spus Mitea la GSP TV.

“Nu sunt accidentat, vreau doar o şansă, care nu ştiu dacă va mai sosi. Dar dacă va veni, o să mă ţin cu dinţii de ea, fiindcă, probabil, ar fi ultima din carieră. Şi nu vreau să o închei astfel cu fotbalul, ar însemna că m-am ratat”, a mai precizat Mitea pentru Gazeta Sporturilor.

“Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo în 2009, după un cantonament bun în Antalya, în care marcasem de 5 ori. Am făcut şi grevă, au fost probleme care de atunci au devenit tot mai mari”, a mai adăugat Mitea.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …