Tuesday , December 6 2022

Mircea Sandu, atac la Reghecampf

reghe

Preşedintele FRF a catalogat drept tâmpenii afirmaţiile făcute de antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, potrivit cărora jucătorii săi se întorc nepregătiţi şi mai graşi de la echipa naţională.

“Asta nu e bine (n.r. – conflictul dintre Reghecampf şi Piţurcă). Probabil că s-a dorit de cineva ca jucătorii să fie montaţi împotriva selecţionerului, dar nu cred că de Reghecampf. Să terminăm cu tâmpeniile astea. Mă mir că Reghecampf a putut să spună aşa ceva. Se poate întâmpla doar dacă mănânci pe ascuns ciocolată. Totul e calculat caloric. Nu ai cum să te îngraşi dacă faci programul de pregătire şi mănânci ce ţi se pune”, a spus Sandu.

Criticile selecţionerului la adresa jucătorilor echipei naţionale nu ar trebui să deranjeze pe nimeni, consideră şeful federaţiei, care a remarcat şi el, la fel ca Piţurcă, o anumită stare de oboseală la fotbaliştii stelişti.

“Nu este un diferend între echipa naţională şi Steaua. Este un dialog între cei doi antrenori şi sper să se întâlnească şi să discute, pentru că jucătorii Stelei, nu doar la echipa naţională, văd că au şi anumite scăderi. Ei sunt într-o anumită stare de puţină oboseală. Nu trebuie să deranjeze pe nimeni că spune Piţurcă ceva despre jucătorul Latovlevici. Nu îi place lui să se manifeste aşa, dar nu asta a determinat neconvocarea lui. Nu l-a convocat pentru că îi aveam pe Raţ şi Radu puţin în faţa lui, iar la meciul cu Ceahlăul şi încă unul a jucat mai slab”, a precizat preşedintele FRF.

Vezi si

Surpriză mare la Mondiale! Spania, eliminată de Maroc la penalty-uri

Maroc s-a calificat pentru prima dată în istorie în sferturile de finală la Campionatul Mondial …