Tuesday , April 30 2024

Mihaita Nesu divorteaza

Mihai Neşu a revenit în Olanda după mai multe luni petrecute la o clinică de recuperare din California (SUA), însă rezultatele au fost departe de aşteptări. Nu a fost singura lovitură primită de fostul fotbalist.

Mihai Neşu a plecat în SUA fără soţia sa, Maria, iar explicaţia acestei decizii este aceea a despărţirii! WOWbiz susţine că soţii Neşu au decis de comun acord să se despartă, iar acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de plecarea în California. Sursele WOWbiz susţin că Maria şi Mihai Neşu nu ar fi derulat deocamdată procedura de divorţ şi ar fi preferat doar o separare amiabilă, ţinând cont şi de deplasarea de câteva luni pe care fotbalistul urma să o efectueze în America.

Între timp, Mihai Neşu a revenit din America, dar tratamentul nu a dat rezultate. Fostul fotbalist a decis sa se inchida foarte mult in el. Si-a desfiintat contul personal de Twitter si a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai rar chiar si cu parintii sai. Maria Nesu s-a intors la Oradea, dar a preferat sa stea mai mult retrasa, departe de ochii lumii si de intrebarile indiscrete.

“Nu l-am mai vazut pe Mihaita de ceva vreme, vorbim la telefon. Ultima oara chiar de Sfintii Mihail si Gavriil. Isi poate misca mainile? Mda… Va dati seama de cat optimism ai nevoie intr-o asemenea situatie! Numai el poate descrie asta”,  a spus acum cateva zile Mircea Nesu, tatal lui Mihai Nesu, pentru Ring.

Mama lui Mihai Nesu a dat insa de inteles ca fiul ei s-a despartit de Maria: “Asa am auzit si eu, dar nu am avut curajul sa-l intreb despre acest lucru!”.

Afectata de situatia fiului sau, pe fondul stresului acumulat, Monicai Nesu i-a recidivat afectiunea grava de care suferise in urma cu cativa ani, iar acum duce o lupta sustinuta cu boala, cu ajutorul unui tratament invaziv, foarte dureros.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …