Monday , April 29 2024

Merge sau nu Basescu la finala Europa League?

Traian Băsescu, preşedintele României, a fost invitat de către Mircea Sandu, şeful FRF, la finala UEFA Europa League dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, care se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Administraţia prezidenţială nu a făcut deocamdată un anunţ oficial pe tema prezenţei lui Traian Băsescu la finala UEFA Europa League de la Bucureşti. Surse apropiate de Cotroceni susţin că strategii politici ai lui Traian Băsescu se tem de o reacţie negativă a spectatorilor români la adresa preşedintelui României.

Acum o lună, Traian Băsescu declara că nu va merge la finala UEFA Europa League.

“De când am fost la meciul cu incidente în Giuleşti, la meciul Rapid – Steaua, am mai călcat o singură dată pe stadion, dar şi atunci m-am dus aproape de peluză la un meci Dinamo-Steaua, pe stadionul lui Dinamo. Nu mai calc pe stadion, o să mă uit la televizor”, a spus Traian Băsescu la emisiunea “După 20 de ani” de la Pro TV.

Totuşi, Traian Băsescu a obişnuit să ia deciziile în ultimul moment şi este posibil să facă o surpriză şi să meargă pe stadion miercuri seară, mai ales că trofeul va fi înmânat câştigătorilor de Prinţul Felipe, fiul regelui Juan Carlos I şi moştenitor al tronului Spaniei. Prinţul Felipe va fi însoţit de Patxi Lopez, preşedintele Comunităţii Autonome a Ţării Bascilor.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …