Sunday , May 5 2024

“Magiun” nu s-a înţeles cu Rapid

Rapid - Barbu

Tehnicianul a condus antrenamentul de ieri al “ceferiştilor”, dar a anunţat că nu s-a înţeles “în niciun fel” cu oficialii clubului Rapid. “Nu vreau să le creez probleme în plus celor de acolo. Si-au creat singuri destule până acum”, a spus Marin Barbu, care vrea să vadă doar din calitate de spectator meciul de sâmbătă dintre CS Buftea şi Rapid

Mult trimbiţata venire a antrenorului Marin Barbu pe banca tehnică a divizionarei secunde Rapid Suceava a fost doar o fumigenă mediatică ce a incins spiritele timp de trei zile. Chiar dacă a condus din teren antrenamentul de ieri al “ceferiştilor”, “Magiun” a anunţat că nu s-a înţeles în niciun fel cu oficialii grupării de le Areni. Aflat încă sub contract cu Astra Giurgiu, tehnicianul a spus că este gata să ofere oricând un sfat actualilor antrenori al Rapidului şi a anunţat că va fi prezent sâmbătă, la meciul cu Buftea, doar din calitate de spectator.
“Am discutat cu cei din conducerea clubului, dar nu ne-am înţeles în niciun fel. {i nu este vorba doar de bani. Am înţeles că şi cei din Primărie s-au supărat că nu au fost consultaţi pe marginea venirii mele la Rapid. In aceste condiţii, ce rost mai are să vin, să stau pe bancă!? Nu vreau să le creez probleme în plus celor de acolo. {i-au creat singuri destule până acum. Sigur, dacă Ted (n.r. antrenorul Bogdan Tudoreanu) vrea să-mi ceară un sfat, îl ofer oricând cu plăcere. Sâmbătă voi fi la Bucureşti şi poate ajung la meciul cu Buftea, dar numai în calitate de spectator”, a declarat Marin Barbu.
In ciuda situaţiei din clasament, “Magiun” crede că Rapid se mai poate salva de la retrogradare. “Mai au şapte jocuri de disputat, iar dacă se strânge un pic grupul de jucători de acolo, echipa are şanse de salvarea de la retrogradare”, a spus fostul antrenor al Forestei. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …