Friday , April 26 2024

Lucian Goian a devenit analist TV la LookSport

Fostul fotbalist sucevean va comenta evoluția echipelor din Liga I și subiectele fierbinți din fotbal alături de Ioan Ovidiu Sabău, Vasile Miriuță, Cristian Dulca și Leo Grozavu

Lucian Goian a devenit analist TV după ce și-a agățat ghetele în cui, fostul fotbalist sucevean fiind cooptat, în această săptămână, în echipa Fotbal Look, urmând să analizeze din studiourile LookSport și LookSport+ evoluția echipelor din Liga I și subiectele fierbinți din fotbal.

Lucian Goian se alătură astfel altor nume sonore din fotbalul românesc, precum Ioan Ovidiu Sabău, Vasile Miriuță, Cristian Dulca sau Leo Grozavu, care sunt analiști TV la canalul Look.

În vârstă de 37 de ani, Lucian Goian a jucat de-a lungul carierei pentru echipe precum Foresta Suceava, FC Onești, Ceahlăul, Dinamo, Astra, FC Brașov sau CFR Cluj, dar și în străinătate pentru Tianjin Tedan, Beijing Baxy, Mumbai City, Perth Glory sau Chennaiyin.

În 2007, Goian jr. a devenit campion al României cu Dinamo, club unde a mai cucerit o Cupă a României și Supercupa, ambele în 2005. În 2016, Lucian Goian cucerea Cupa României cu CFR Cluj. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …